5 Fashion inspiratie tips voor dames met een appel figuur.

Voor de dames met een appel figuur hebben we 5 fashion inspiratie tips. Dames met een appelfiguur hebben doorgaans wat meer gewicht rond het middelste gedeelte van hun lichaam, terwijl haar benen en armen vaak slanker zijn. Als appel figuur wil je graag dat alles in verhouding is, de aandacht naar je benen gaat en dat je daardoor er op je best uit kan zien. De term appel figuur is afgeleid van de gelijkenis van het lichaam met een appel, waarbij het middelste gedeelte voller lijkt in vergelijking met de rest van het lichaam. Een appel figuur herken je aan volle borsten en een rondere buik. Hierdoor is de taille minder zichtbaar. Dames met een appel figuur hebben slanke benen en armen. Nu je weet wat een appel figuur is, hebben we voor appel dames 5 inspiratie tips om er op je best uit te zien.

Tip 1: Kies voor A-lijn jurken en rokken

A-lijn jurken en rokken vallen losjes over je buik en heupen, waardoor je figuur in balans wordt gebracht. Dit soort kledingstukken zijn perfect om je curves op een flatterende manier te accentueren.

Tip 2: Ga voor hoge taille broeken

Hoge taille broeken en jeans helpen om je buik in te sluiten en je taille te definiëren. Combineer ze met een losse top om het silhouet in balans te houden.

Tip 3: Vermijd te strakke kleding

Hoewel het verleidelijk kan zijn om jezelf in strakke kleding te persen, is dit niet altijd de beste keuze voor een appelfiguur. Kies in plaats daarvan voor kledingstukken die je figuur omarmen zonder te knellen.

Tip 4: Kies voor getailleerde kledingstukken

Een appelfiguur kenmerkt zich door volle borsten, een rondere buik en slanke benen en armen. Kies daarom voor kledingstukken die je taille benadrukken en je vrouwelijke vormen accentueren.

Tip 5: Ga voor V-hals tops of blouses.

V-hals tops creëren een verticale lijn die je bovenlichaam langer en slanker doet lijken. Dit helpt om de aandacht weg te trekken van het middelste gedeelte van je lichaam.

Appel figuur dames richten zich op het creëren van haar mooie gebalanceerd silhouet.

Het doel van dames met een appel figuur is meestal om de aandacht weg te trekken van het middelste gedeelte en de nadruk te leggen op andere delen van het lichaam, zoals de benen, borsten of armen. Met onze 5 tips hebben we je hiermee op weg geholpen. Het is belangrijk om te onthouden dat lichaamstypes slechts een richtlijn zijn en dat iedereen er anders uit kan zien, ongeacht het classificatiesysteem. Het belangrijkste is om comfortabel te zijn in je eigen lichaam en kleding te dragen waarin je je zelfverzekerd voelt. Mocht je advies willen over wat jouw lichaam figuur is en wat jou het beste zal staan, neem dan contact me tons op zodat we je kunnen koppelen aan een stylist.