BETALING EN VERZENDEN.

 

BETALING

WIJ BIEDEN JE DE VOLGENDE MOGELIJKHEDEN VOOR DE BETALING VAN JE BESTELLING: bankoverdracht, credit card (visa, meastro, american express), ideal, KLARNA betaal later, bankcontact, paypal. apple pay. WIL JE VOORAF BETALEN? STUUR ONS DAN EEN E-MAIL NAAR HELLO@STYLEBOXES.NL EN WIJ STUREN JE DAN EEN FACTUUR MET DE BANKGEGEVENS EN VERSTUREN JE BESTELLING NA ONTVANGST VAN DE BETALING.

VERZENDING

alle producten worden door de merken zelf verzonden naar StyleBoxes.nl (dropshipping). Na goedkeuring door ons zullen wij de producten doorsturen naar de klant dit zal door Post.nl of DHL afgehandeld worden en met een tracking-code, die je krijgt vanuit de vervoerder zelf. Wanneer je niet thuis bent zal de bezorger volgens de regels van het vervoerbedrijf het artikel bij de buren achterlaten of bij een afhaalpunt in de buurt.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 worden gedaan, verwerken bij nog dezelfde dag. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van de bestelling iets langer duren. ook zijn wij hierin afhankelijk van wat de merken doen. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde aankoop prijzen van onze items zijn exclusief verzendkosten. VOOR HET TOESTUREN VAN JOUW BESTELLING BRENGEN WIJ € 6,95 IN REKENING. BIJ EEN BESTELLING VAN BOVEN DE €75,- WORDEN GEEN VERZENDKOSTEN IN REKENING GEBRACHT. VOOR BELGIË EN DUITSLAND REKENEN WIJ € 9,70  EN VOOR HET VERENIGD KONINKRIJK EN IERLAND BEREKENEN WIJ €12,20. EEN ORDER BOVEN €125 WORDT GRATIS NAAR BELGIË GESTUURD EN EEN ORDER BOVEN €150 WORDT GRATIS NAAR DE ANDERE BOVENSTAANDE LANDEN GESTUURD. NEEM VOOR EEN VERZENDING NAAR ANDERE LANDEN CONTACT MET ONS OP.

GESCHATTE LEVERTIJD 5-10 werkDAGEN AFHANKELIJK VAN DE LEVERING DOOR het merk en de voorraad, zie hiervoor ook het tabblad bezorging bij ieder product.

DE BEREKENING VAN DE LEVERINGSTERMIJN BEGINT NA ONTVANGST VAN DE BETALING. ALS ER PROBLEMEN ZIJN MET DE LEVERING VAN JOUW BESTELLING, KAN JE PER E-MAIL CONTACT OPNEMEN MET ONZE KLANTENSERVICE OP HELLO@STYLEBOXES.NL CONTROLEER HET AFLEVERADRES NOGMAALS VOORDAT JE DE BESTELLING AFRONDT. INDIEN EEN PAKKET NIET KAN WORDEN AFGELEVERD, DIEN JEZELF DE KOSTEN VOOR EEN NIEUWE AFLEVER POGING TE BETALEN.