product review – OMDAT WE VAN FEEDBACK ALLEMAAL STERKER WORDEN, CHERRY

SUPER OUTFIT OM BIJVOORBEELD AAN TE DOEN NAAR KANTOOR OF EEN LEUK FEESTJE, zowel CLASSY EN STYLISH.

Cherry heeft een rok uitgezocht van het merk Italy Moda en het op haar eigen manier gestyled. dit is haar menig over de rok.

Deze rok is helaas al uitverkocht, maar kijk hier voor andere items van Italy Moda.

Ik had het online al gezien, maar toen deze rok uit de doos kwam was mijn eerste reactie: ” Wat een super gave kleuren! Hier kan ik zeker een mooie outfit mee creëren. Ik had al vele combi’s geprobeerd maar om de mooie rok goed naar voren te laten komen, was het het allemaal net niet. Maar bij de combinatie op de foto voelde ik mij goed en dacht jaaaa dit is het!

Super outfit om bijvoorbeeld aan te doen naar kantoor of een leuk feestje! Classy en stylish. En als het warmer wordt doe je het colbertje uit, slippertjes eronder en je kunt zo heerlijk gaan lunchen op het strand. Zoveel mogelijkheden met 1 rok.

De pasvorm van de rok is erg mooi en de stof voelt erg fijn. Maar als je wat bredere heupen hebt is de one size, niet echt heel handig. Mijn aanrader zou dan ook zijn om er een ritsje in te maken. De stof is net satijn, zo mooi en zacht. De elastieken band zorgt ervoor dat de rok goed blijft zitten en lekker mee rekt.

Daarom zou ik deze rok iedereen aanraden. Maar vooral voor de dames die echte rokken liefhebbers zijn en van lekkere felle kleuren houden. Je kan deze rok op zoveel verschillende manieren dragen, met een laarsje met sneakers of heel sjiek.

StyleBoxes heeft echt kleding voor alle stylen en alle leeftijden. Jong oud, curvy en slank.

Cherrys laat zien dat Bohemian Streetwear een goede combinatie is…

CHERRYS ” ONDANKS DAT IK GOED WEET WAT MIJ STAAT, WAT BIJ MIJ PAST VIND IK HET EXTRA ZETJE VANUIT STYLEBOXES ERG FIJN”

volg Cherry hier op Instagram

Cherrys is 1 van onze vaste dames die haar eigen mening geeft over onze producten. Ze kijkt kritisch naar de producten, de stoffen, kwaliteit en pasvorm. Dit is belangrijk voor StyleBoxes want hiervan leren we meer over de merken en hoe we een vrouw beter in haar kracht kunnen zetten. We doen dit allemaal samen want StyleBoxes is door en voor de vrouw. Maar wie is Cherrys? We stelden haar een aantal vragen om meer over haar te weten te komen, lees je mee?

 

Waar komt jou liefde voor fashion vandaan? Ik heb altijd al van fashion gehouden, dat zat er al van jongs af aan in. Dit komt denk ik ook door mijn moeder. Samen shoppen en leuke combi’s maken wa sonze favoriete bezigheid. Ik ga niet echt met alle mode en stijlen mee, maar geef vooral mijn eigen draai eraan.

Hoe ziet jouw perfecte outfit eruit? Dat Ligt er geheel aan hoe ik mij voel op dat moment. Soms heb ik al een heel outfit klaar gelegd de avond ervoor, maar dan voelt het toch niet fijn en trek ik snel wat anders uit de kast. Wel zul je mij 9 van de 10 keer met een hoed of sailor cap zien. Die zit altijd wel verwerkt in mijn outfit.

Welk stijltype past helemaal bij jou en waarom? Als we in de styleboxes stijlen blijven, zal het een combinatie zijn. en daar maak ik dan van Bohemian Trendy Streetwear van. Dit past het beste bij mij als persoon

Wat is jouw lichaamstype en kleurtype? Ik denk dat ik meer een peer vorm ben en mijn kleurtype is Herfsttype.

Waarom moeten vrouwen volgens jou gebruik maken van styleboxes? Ondanks dat ik goed weet wat mij staat, wat bij mij past vind ik het extra zetje vanuit styleboxes erg fijn. StyleBoxes Geeft mij toch net weer wat meer inzichten. De stylisten denken ook soms net iets ‘out of the box’. en dan trek je toch iets aan wat je niet snel zelf zou bedenken. Maar het dan toch fantastisch staat!

Wat wil jij meegeven als advies aan anderen mbt fashion en styling? Doe waar jij je goed bij voelt. Een outfit moet het beste in je naar boven halen, moet je beste punten van je lichaam laten zien, zodat jij met 200% kunt stralen!