personal shopper bij styleboxes

Wat zijn de 10 styling geheimen van StyleBoxes, hoe jij met minimale effort het maximale effect krijgt.

Wat zijn de 10 styling geheimen van StyleBoxes hoe jij met minimale effort het maximale effect krijgt. Stijlvol, elegant en moeiteloos classy, zo wil jij er toch ook het liefst altijd uitzien? Vraag jij je ook wel eens af hoe sommige vrouwen het voor elkaar krijgen om er elke dag zo uit te zien? In deze blog geven we je 10 stylingtips hoe jij met minimale effort dit maximale effect krijg.

Styling tip 1: Back to Basic

Sommige basics zijn tijdloos!! zorg dat jouw garderobe in ieder geval altijd voorzien is van een jeans, een little black dress, een mooie witte blouse, en om het af te maken zeker een paar pumps en een paar nette sneakers. Daarnaast zorg je ook voor goed ondergoed en hemdjes onder je mooie outfits zodat je altijd de goede aandacht kan geven aan je lichaam.

Styling tip 2: Goede Pasvorm is alles!

Ga je voor fitted of voor oversized? Het maakt geen verschil, zorg dat je kleding ook echt past. Oversized wil niet simpelweg zeggen dat je een kledingstuk een paar maten groter dan je maat koopt, net zoals het niet mooi is dat je spijkerbroek net dat maatje te klein is. Zorg dat je pasvorm klopt om het stijlvolle totaalplaatje compleet te maken!

Styling tip 3: Less is more

Less is More is nog steeds hot en makkelijk te doen. Neutrale kleuren, eenvoudige schnitt en niet overdone. Een mooie classy en elegante look creëer je vaak door je outfit simpel en stylish te houden. probeer dit uit of je niet teveel in je outfit wilt laten zien, less is vak echt more ;-)

Styling tip 4: hoe kan je Combinaties maken

Draag bijvoorbeeld die mooie oversized sweater ook eens als een midi-jurkje met een mooie riem eromheen. Een korte jeans die je zomers draagt met een topje kan in de winter prima met een mooie panty en een trui erop. Heel veel van de kleding in je kast kan in verschillende combi’s of op andere manieren gedragen worden waardoor je totaal nieuwe outfits kan creëren!

Styling tip 5: Creëer je unieke kenmerk

Naast het volgen van trends is het belangrijk dicht bij jezelf te blijven! Combineer je outfits met een opvallende brede riem als je dit mooi vindt, een mooie neutrale zonnebril past vaak ook bij de meeste combinaties, kies een statement piece uit je sieraden die goed bij je outfits past. Je hebt altijd wel een detail wat bij jou past wat je toe kan voegen aan je verschillende outfits als eigen unieke kenmerk.

Styling tip 6: Combineer diverse pasvormen

Heb je die hele leuke wijde trui in de kast hangen? Combineer deze dan bijvoorbeeld met een mooie fitted jeans of legging. Kies je voor een baggy of oversized jeans? Zorg dan voor een mooi aansluitende top. Op deze manier breng je variatie en spanning in je outfit.

Styling tip 7: Laagjes zijn leuk en handig!

Een lang vest over een een outfit met minirok,  een mooie lange jas over een stylish pak, of een broek onder een midirok. Je hebt enorm veel combinatiemogelijkheden als je gaat werken met laagjes in je kleding. ook nog hanig voor de veranderlijke weersomstandigheden hier in Nederland. 

Styling tip 8: outfit met juiste accessoires.

Veel outfits worden mooier met de juiste accessoires Een lieflijk sjaaltje om je nek, die mooie grote zonnebril, een opvallende riem of die grote handtas. Een outfit valt of staat met de juiste accessoires! maar kies ze met zorg en kijk wat echt aanvult.

Styling tip 9: Zorg voor de juiste sieraden

Ook hier geldt weer, less is more! De juiste sieraden kunnen ervoor zorgen dat je styling er 1000x meer waard uitziet maar het gaat om het totaalplaatje. Te veel (opvallende) sieraden halen de aandacht weg van de kleding. Sieraden zijn een must, met mate!

Styling tip 10:  Zorg voor levendigheid in je outfit

Combineer verschillende prints met elkaar, durf kleur toe te voegen aan je outfit, of experimenteer eens met verschillende structuren in je outfit. Door het toepassen van deze tips zorg je dat je outfit en dus ook jij er levendig uitziet.

Deze en nog meer tips willen we bij StyleBoxes met jou delen omdat wij zoveel meer zijn dan alleen een webshop! Wanneer jij lekker in je outfit zit dan straal je dat uit. Je zit lekkerder in je vel en vaak volgt dat complimentje dan vanzelf! StyleBoxes wil jou hier graag bij helpen. Daarom hebben wij Spiekboekjes om alle stylingtips te onthouden en mee te kunnen nemen in je tas. Wil je dus nog meer van onze stylingtips om jou te helpen? Schrijf je in op onze nieuwbrief of vraag de Spiekboekjes aan en ontvang onze tips voortaan allemaal!