De 4 Fashion style types van StyleBoxes.

Bij StyleBoxes baseren we onze collecties op 4 style types, maar binnen de wereld van styling kennen we nog veel verschillende Fashion style types. Alle combinaties die jij maakt met je outfits vallen vaak onder één van deze style types. Maar je kan natuurlijk ook combineren, mixen en lekker je eigen style ontwikkelen. Deze 4 style types die StyleBoxes heeft gekozen, staan allemaal voor een vrouw die trots is, mooi, sterk, modebewust, beetje feministisch en compleet, zij viert het leven met haar vriendinnen! Zij herkent zich in één of meerdere style types zoals Bohemian Sun, Business Cool, Casual Chic en Trendy Streetwear.

Wanneer een StyleBoxes vrouw voorbij loopt, wordt ze herkend door haar prachtige complete en modebewuste uitstraling. Deze aandacht versterkt haar in wat ze kan, doet en nog meer wil bereiken.Wil je meer weten over de style types van StyleBoxes en kijk waar jij onze valt? Dan nemen we je nu mee in de wereld van onze verschillende style types.

De Casual Chic Type vrouw is een stijl dat zich kenmerkt door verfrissende en gedurfde combinaties met en rustige ondertoon. De Casual Chic vrouw is op de hoogte van de trends en houdt ervan om trends te volgen met haar outfit en deze een extra touch te geven door sieraden die perfect passen bij haar outfit. De tot in de puntjes verzorgde en trendy looks, met zachte materialen zoals zijde of satijn, worden net zo makkelijk gecombineerd met stoerdere items zoals denim of leren items.

De combinaties passen perfect bij elkaar, zijn vrij simpel maar krijgen kracht door opvallende accessoires, schoenen en/of sieraden en de uitstraling van de Casual Chic vrouw die het draagt.

Een Trendy Streetwear is het stijltype dat houdt van een combinatie van vrouwelijk en stoer. Zij combineert sportieve jurken met stoere boots en jeans met hoodies. Haar karakter kenmerkt zich doordat haar style stoer is, gedurfd, comfort en fashion gemixt met mooie fashionable items in de kleuren van het seizoen, maar allemaal zonder haar vrouwelijkheid hierin te verliezen. De trendy streetwear vrouw is heel trendgevoelig en dat zie je terug in de keuze voor de laatste mode en combinaties van kleuren met patronen die helemaal hot zijn.

Ze draagt zeker ook graag accessoires, maar ook deze hebben van een trendy edge en stralen lef uit. De Trendy Streetwear vrouw is niet bang om te experimenten met combinaties die nog nooit eerder gedragen zijn.

Business Cool is een vrouwelijk, stoer en zakelijk stijltype dat voor de ondernemende kracht van de vrouw staat. Deze zelfverzekerde vrouw herken je aan de altijd elegante en tijdloze looks en kleding van hoge kwaliteit. Zij investeert graag in kwalitatief goede items die in meerdere seizoen te combineren. Zij combineert pantalons of rokken met vrouwelijke hakken en blouses of blazers. Haar subtiele sieraden van goud of zilver maken haar look compleet.

Business Cool is functioneel en fashion gecombineerd, de professionaliteit, klasse en kwaliteit straalt ervan af zonder concessies te doen in vrouwelijkheid en charme. De Business Cool vrouw wordt opgemerkt, valt op door haar kracht en haar outfit.

Een Bohemian Sun Type herken je aan de boho invloeden in haar kleding en maakt werk van elke outfit. Ze besteed veel aandacht aan details en creeert hier altijd een vrouwelijke trendy  look mee. Dit stijltype houdt van stoere laarsjes, soepel vallende jurken en kleurrijke accessoires en laat hiermee haar vrouwelijkheid zien. Ze geniet van het leven en door de vrolijke kleuren en materialen steekt ze andere vrouwen aan om mee te doen. ze is niet bang om te kiezen voor een mix van stoffen, sieraden en accessoires.

In haar outfits  vind je dan ook vaak verschillende kleuren, patronen en sieraden terug. Een Bohemian Sun vrouw is omringd door positiviteit en deelt dit graag met anderen.

Ennn… wat vind je van onze fashion style types?

Mocht je nu niet precies weten waar je mee wilt beginnen om een eigen style te ontwikkelen, of wil je gewoon eens advies van een stylist? neem dan contact met ons op en laat tons meekijken. De stylisten van Styleboxes zitten klaar voor jou!