Dit zijn de fashion trends en kleuren van spring 2023

Wil jij ook weten wat de fashion trends en kleuren van spring 2023 zijn? Styleboxes heeft dit verwerkt in de nieuwe collectie, lees het hier! Het zonnetje begint namelijk weer meer te schijnen, het wordt weer vroeger en langer licht, voel jij het ook? Het voorjaar zit weer in de lucht! Officieel begint de lente op 21 maart maar bij Styleboxes is het al begonnen. bij de lente hoort natuurlijk ook weer nieuwe kleding. iedereen heeft er al zin in om de garderobe hierop aan te gaan passen. daarom staat onze voorjaarscollectie dan ook nu al online. Dit zijn de fashion trends en kleuren voor spring 2023.

Dit zijn de kleurentrends voor spring 2023.

Er zijn ook dit voorjaar weer diverse trendkleuren waarin jij helemaal de show kan stelen in je nieuwe voorjaarsgarderobe! Er is voor ieder wat wils: felrood voor de kleurliefhebbers, mosgroen voor degene die liever iets neutralers dragen. Laten we voorop stellen dat je draagt wat je mooi vindt, ongeacht of het trendy is of niet. Dit zijn in ieder geval 5 modekleuren die modehuizen extra in het zonnetje hebben gezet voor aankomend voorjaar.

MISSCHIEN NIET DE MEEST OPVALLENDE KLEUR MAAR GRIJS IS DE KLEUR VAN HET SEIZOEN! EN LATEN WE EERLIJK ZIJN, OOK AL IS DEZE KLEUR NIET HEEL SPANNEND MAAR DEZE KLEUR IS OVERAL MEE TE COMBINEREN.

HEMELSBLAUW IS NIET WEG TE DENKEN IN DE MODETRENDS VAN HET VOORJAAR. HOE PASSEND OOK WANT ALS JE NAAR DEZE KLEUR KIJKT ASSOCIEER JE DIT TOCH METEEN MET DE MOOIE BLAUWE LUCHTEN VAN DE LENTE!

EEN mooie vrouwelijke KLEUR DIE OPVALT IS ROOD, HARTSTOCHTELIJK EN FELROOD! WAT EEN HEERLIJKe EN OPVALLENDE KLEUR OM als bijvoorbeeld een jurk TOE TE KUNNEN VOEGEN AAN JE GARDEROBE.

OOK OPVALLEND kleur voor de lente 2023 IS MOSGROEN.  EEN KLEUR DIE IN HEEL VEEL VERSCHILLENDE STIJLEN TE COMBINEREN IS. de kleur is  STOER MAAR ook TIJDLOOS en goed te combineren.

De VROLIJKE NOOT van DE KLEURENTRENDS is GEEL! MAAR NIET FEL ZOALS BIJ DE RODE KLEURENTREND. Geel als een kuiken, EEN ZACHTE PASTELTINT. LIEFLIJK MAAR TOCH MET EEN WAUW-FACTOR!

Dit zijn de fashion trends voor de spring 2023.

Wanneer we ook kijken naar de voorjaar trends, zien we 4 duidelijke trends overal terug. HIERONDER een korte OMSCHRIJVING van elke trend die wij ook passend vinden voor de styleboxes klanten.

  • Denim all over lijkt dit voorjaar de grootste modetrend te worden! Wat een heerlijke trend om mee te beginnen want wie heeft er nu geen denim in zijn kast hangen. Niet alleen zien we dit voorjaar heel veel lange denim rokken maar ook de accessoires, schoenen en tassen krijgen een denim make-over!

  • Een opvallende trend brengt ons juist meer back to basic: Neo-minimalisme. Neutrale kleuren, minimalistische uitvoeringen, stijlvol en klassiek!

  • Een grote favoriet dit voorjaar is romantisch Moulin Rouge! Doorschijnende stoffen, romantisch, en natuurlijk volop in de trendkleur rood!! Denk bij deze trend dan vooral ook aan korsetten, babydolls en kant. Combineer deze stijl met een mooie jeans en maak het af met een romantische corsage.

  • Metallic meets combat, shiny maar stoer!! Opvallend maar goed te verwerken op een subtiele manier in je outfit. Draag bijvoorbeeld een metallic minirok onder een mosgroene haltertop, draag hieronder een paar mooie en stoere laarzen en you’re ready for battle!!

We hebben voor al deze trends onze voorjaarscollectie online staan en komt nog een aanvulling van de zomer collectie, meer richting zomer. Bij bijna elk artikel hebben onze stylisten al een shop-the-look outfit voor je gemaakt welke helemaal past in de modetrends van nu. hoe gemakkelijk is dit? Maar je kan je outfit ook zelf heerlijk combineren, mixen en matchen. Er is voor ieder wat wils in de nieuwe collectie! Nieuwsgierig geworden? Of kan jij ook niet meer wachten om je garderobe voorjaarsklaar te maken? Shop dan nu jouw nieuwe look!