Figl en Nife; twee vrouwelijke elegante merken met een stoere twist.

Bij Styleboxes stellen wij zelf onze collecties samen uit verschillende merken uit binnen- en buitenland. Hiervoor werken wij samen met de leukste merken! Deze merken kenmerken zichzelf door hun kwaliteit, originaliteit en ze hebben allemaal een stoer karakter! Kortom, deze merken vertegenwoordigen de Styleboxes collectie en passen allemaal binnen de styletypes Bohemian Sun, Casual Chiw, Business Cool en Trendy Streetwear. In deze blog willen we graag 2 van onze merken aan je voorstellen.

Nife is elegant, vrouwelijk en professioneel met een “edge”.

Nife is opgericht in 2009 en momenteel toonaangevend op het gebied van de populairste en meest gekozen Poolse dameskledingmerken online. De inspiratie voor elke collectie richt zich op contrasten in de zakelijke mode en andere trends die geweldige kansen bieden en toegepast kunnen worden in de “Everyday Fashion”. Dit mooie merk richt zich op vrouwelijkheid en biedt vrouwen de kans een statement te maken qua Fashion op de werkplek. Zakelijke mode meets Fashion! Nife combineert de dresscode op zakelijk gebied met de huidige trends van het seizoen en overschrijdt hiermee de bestaande normen op het gebied van zakelijke mode. Daarnaast focust het merk zich ook op het comfortabele aspect, dus Fashionable maar wel draagbaar voor een hele dag op kantoor.

Maar ook de universele en casual stijlen komen voor in de collecties van Nife. Perfecte casual kleding en waarmee je in je vrije tijd ook een soort “uniform” kunt creëren. De collecties van Nife zijn elegant, vrouwelijk en professioneel met een “edge”! De elegante outfits in zwart, wit en grijs worden moeiteloos gecombineerd met fashion in vrolijke en frisse kleuren en printjes. De kleding van Nife valt vaak wel wat kleiner dus zorg bij strakkere items dat je deze in een grotere maat besteld.

Figl is stijlvol, elegant en comfortabel met prachtige combinaties.

Figl combineert moderne basisdesigns met kwaliteit! Het merk staat voor eenvoud, natuurlijk schoonheid en comfort. Het motto van Figl past erg goed bij de Styleboxes stijl; Kleding waarin je jezelf goed voelt en graag en vaak draagt. De collecties van Figl zijn gemaakt van materialen van uitstekende kwaliteit met het hoogste draagcomfort. Stijlvol, elegant en comfortabel, een prachtige combinatie voor de zowel professionele als casual outfits. Figl biedt een ruime keus aan elegante blouses, comfortabele tops, prachtige jurken maar ook fashionable jumpsuits.

De collecties van Figl worden met passie ontworpen volgens de laatste modetrends en komt tegemoet aan de hoge eisen die vrouwen vaak stellen aan hun kleding en outfits. Met dit mooie merk kan jij je look zowel op kantoor maar ook tijdens informele gelegenheden transformeren. De collectie leent zich perfect voor het mixen en matchen van verschillende stijlen en laat je er geweldig uitzien, ongeacht de gelegenheid.