SHOP OP CATEGORIE

FILTER OP PRIJS

FILTER OP MAAT

MOOIE, UNIEKE , LEREN JASJES. DAT ZOU IN NIEMANDS KAST MOGEN ONTBREKEN TOCH? MET DEZE GEDACHTE IS PS LUXURY LEATHER ONTSTAAN. WIJ (LI EN GI) HOUDEN NU EENMAAL VAN LEER!
PS VINDT HET BELANGRIJK DAT EEN JASJE  NA JAREN NOG STEEDS HET WOW GEVOEL BIJ JE OPROEPT ALS JE HET AANTREKT. HET MOETEN STUKKEN WORDEN DIE JE KOESTERT EN DOOR DE JAREN HEEN, ALLEEN MAAR MOOIER WORDEN. ELKE JAS IS BIJZONDER EN HEEFT ZIJN EIGEN STIJL EN UITSTRALING.
DE COLLECTIES KOMEN TOT STAND DOOR EXCLUSIEVE SAMENWERKING MET ITALIAANSE ONTWERPERS OM TOT EEN PERFECTE PASVORM EN EEN UNIEK STUK TE KOMEN.DE JASSEN VAN PS LUXURY LEATHER WORDEN GEMAAKT VAN FIJN, DUURZAAM GEPRODUCEERD LEER DAT WIJ ZELF UITKIEZEN. HET LEER COMBINEREN WE MET BIJZONDERE STOFFEN MAAR WE WERKEN OOK MET BIJZONDERE SOORTEN LEER, LEER MET VERSIERINGEN OF HANDBESCHILDERD LEER.
ONZE ZOEKTOCHT HEEFT ONS GELEERD DAT ER WEL DEGELIJK IETS MOOIS TE MAKEN IS VOORAL ALS JE BEREID BENT KRACHTEN EN INSPIRATIE TE BUNDELEN.
ONS DOEL IS BEREIKT ALS JIJ STRAALT EN ONDERSCHEIDEND KAN ZIJN MET KLASSE.
STYLEBOXES ONDERSCHRIJFT DEZE GEDACHTE EN GAAT HELEMAAL MEE IN HET BESTE NAAR VOREN BRENGEN, DAAROM WERKEN WIJ SAMEN MET PS OM DE JASJES ONDERDELEN VAN EEN COMPLETE LOOK TE LATEN WORDEN! STYLEBOXES VERKOOPT ONDERSTAANDE ITEMS VAN PS.