SHOP OP CATEGORIE

FILTER OP PRIJS

FILTER OP MAAT

Een Tessa Swinkels tas bij StyleBoxes maakt je outfit compleet!

Vraag nu styling advies aan de stylist en shop online jouw outfit compleet! TESSA SWINKELS IS EEN KLEIN ACCESSOIRES MERK UIT NEDERLAND EN GEVESTIGD IN AMSTERDAM. HET MERK IS OPGERICHT DOOR TESSA SWINKELS NA HAAR STUDIE CREATIVE CRAFTSMANSHIP.

ALLE PRODUCTEN ZIJN DOOR TESSA ZELF ONTWORPEN EN MET DE HAND GEMAAKT IN HET ATELIER IN AMSTERDAM EN EEN KLEIN DEEL IN EEN KLEINE FABRIEK IN PORTUGAL.TESSA SWINKELS RICHT ZICH OP UNIEKE EN LUXE PRODUCTEN GEMAAKT VAN HOOGWAARDIG ITALIAANS LEER. DE TASSEN EN ANDERE PRODUCTEN VAN TESSA SWINKELS ZIJN HERKENBAAR AAN HUN ESTHETISCHE EN TIJDLOZE ONTWERPEN. DUURZAAMHEID EN EERLIJKE PRODUCTEN ZIJN DAARBIJ ZEER BELANGRIJKE WAARDEN.

ER WORDT ALLEEN BINNEN EUROPA GEWERKT OM DE VOETAFDRUK TE MINIMALISEREN. DE COLLECTIE DIE ER NU STAAT IS NIET SEIZOENSGEBONDEN OMDAT TESSA SWINKELS GELOOFT IN SLOW FASHION EN BEWUST SHOPPEN. ZO NU EN DAN ZAL ER OP EEN ONGESTRUCTUREERDE MANIER EEN NIEUW DESSIN AAN DE COLLECTIE WORDEN TOEGEVOEGD.

Een Tessa Swinkels tas bij StyleBoxes maakt je outfit compleet! Vraag nu styling advies aan de stylist en shop online jouw outfit compleet! TESSA SWINKELS is EEN FANTASTISCH MERK DAT BIJ STYLEBOXES PAST EN MET ELKE STIJL TE COMBINEREN IS, OOK  MET ONZE ANDERE MERKEN.

De missie van StyleBoxes

ONZE MISSIE IS DAT IEDERE VROUW ZICH GOED VOELT, TROTS OP ZICHZELF IS EN DIT DURFT TE LATEN ZIEN! DOOR DE JUISTE KLEDING, ACCESSOIRES EN SIERADEN IN EEN COMPLETE OUTFIT TE DRAGEN DIE KLOPT EN HIERDOOR DE ECHTE PERSOON NAAR BOVEN HAALT MAAR ZEKER OOK STYLE HEEFT EN COMFORTABEL IS. DIT DOEN WIJ DOOR STYLING ADVIES TE GEVEN EN COMPLETE OUTFITS TE COMBINEREN, DOOR ECHT PERSOONLIJKE SERVICE AAN TE BIEDEN EN GEVEN. WIJ WERKEN MET ZOWEL NATIONALE ALS INTERNATIONALE MERKEN. DEZE MERKEN KENMERKEN ZICH DOOR; EIGENTIJDSE STIJLEN, STOERE DETAILS, KLASSE EN KWALITEIT. DE KLEDING, ACCESSOIRES EN / OF SIERADEN PASSEN BIJ DE VIJF STIJLEN BOHEMIAN SUN, BUSINESS COOL, CASUAL CHIC, SPORTY FASHION, TRENDY STREETWEAR EN KUNNEN GOED MET ELKAAR GECOMBINEERD WORDEN.