Draag jij graag sieraden? hierbij onze handige weetjes om je sieraden mooi te houden en styling tips over sieraden!

Sieraden, wat kan je er allemaal mee? De één draagt er te veel en de ander draagt ze nooit. Jammer, want met sieraden kan je juist jouw outfit helemaal compleet maken, opvrolijken of net die extra touch geven voor een feestje. Draag jij graag sieraden? Hierbij onze handige weetjes om je sieraden mooi te houden en styling tips over sieraden.

Met een aantal simpele tips kun je veel sieraden nog beter matchen voor de perfecte look! Hoe kies je bijvoorbeeld de juiste ketting bij je look? dus hou jij va sieraden? Dan geven je hierbij graag een paar goede styling tips, maar ook onze handige weetjes hoe je jouw sieraden goed kunt onderhouden en mooi houden en je ringmaat kan meten.

Onze handige weetjes over sieraden en styling tips!

EEN LANGE KETTING EEN PERFECT ACCESSOIRE. DRAAG JE EEN TOP OF TRUI MET EEN LAGER UITGESNEDEN HALSLIJN? DAN IS EEN LANGE KETTING EEN PERFECT ACCESSOIRE. DRAAG JE EEN HOOGGESLOTEN TOP OF TRUI? KIES DAN VOOR EEN HALFLANGE KETTING MET HANGER OM JE LOOK IN BALANS TE HOUDEN. DOOR HET DRAGEN VAN EEN HALFLANGE KETTING VERDEEL JE DE AANDACHT OVER JE BOVENLICHAAM EN WORDT DEZE NIET OP ÉÉN PLEK GECENTREERD. HEB JE EEN H-LIJN FIGUUR? KIES DAN VOOR EEN RONDE KETTING. DEZE RONDE VORM GEEFT JE BOVENLICHAAM MEER VORM.

subtiele ketting of felle armband?  Draag je een top met een drukke print? Kies er dan voor om een subtiele ketting of armband te dragen zodat het sieraad je top versterkt en de prints niet botsen. Bij een eenvoudige outfit kun je juist sieraden dragen die je outfit op laten vallen zoals felle kleuren of grove sieraden.

Zilveren of gouden sieren, wat past bij jou? NOG EEN GOEDE TIP IS OM JE SIERADEN TE MATCHEN MET JE HUID. ALS JE EEN KOELE ONDERTOON HEBT STAAN ZILVEREN SIERADEN VAAK BETER, HEB JE EEN WARME ONDERTOON, KIES DAN VOOR GOUDEN SIERADEN. ZILVEREN SIERADEN OP EEN KOELE ONDERTOON LATEN JE HUID ER SNELLER VAAL UITZIEN EN DAT WIL JE NATUURLIJK NIET.

GA JE FLINK SPORTEN? LAAT DAN JE SIERADEN THUIS WANT TRANSPIRATIE VOCHT KAN EEN NADELIG EFFECT HEBBEN OP JE SIERADEN. DIT GELDT OOK VOOR ZONLICHT. WELKE VROUW HOUDT NIET VAN PARFUM! PARFUM KAN ECHTER OOK JE SIERADEN AANTASTEN. SPUIT JE PARFUM OP, WACHT EEN PAAR MINUTEN EN DOE DAARNA JE SIERADEN OM. OP DIE MANIER HOUD JE JOUW SIERADEN IN DE BESTE KWALITEIT EN GAAN ZE JAREN MEE.

Vind je juiste maat ring. DE JUISTE MAAT RING VINDEN IS SOMS EEN UITDAGING. RINGEN KUN JE HET BESTE AAN HET EINDE VAN DE DAG KOPEN OF BIJ WARMERE TEMPERATUREN. JE VINGERS ZETTEN NAARMATE DE DAG VORDERT NAMELIJK IETS UIT EN OP DIE MANIER WEET JE ZEKER DAN JE NOOIT EEN KNELLENDE RING KOOPT. OOK KUN JE MET EEN EENVOUDIG MEETLINTJE DE OMVANG VAN JE VINGER METEN OM TE MAAT TE BEPALEN.

Wil je weten welke sieraden wij verkopen of wil je graag persoonlijke styling tips, kijk dan hier om de sieraden te bekijken,  of maak een afspraak om in contact te komen met onze stylisten.