Leuke Outfits COMBINEREN & STYLEN KAN JE LEREN!

Die ene leuke top, je hebt hem al zo lang maar je weet niet hoe je hem het beste kunt dragen. Wij leren je leuke Outfits Combineren & Stylen. Of die felrode rok, past die eigenlijk wel ergens bij? Vaak heb je kleding in je kast hangen die zo ontzettend leuk is maar die je bijna niet draagt, omdat je niet zo goed weet hoe je deze moet combineren. Of je draagt heel vaak hetzelfde omdat dit is wat je kent, hier voel je je “veilig” in. Wist je dat je door een kleine wijziging in de combinatie dan een totaal andere look en feel kunt creëren waardoor het toch net “out of the box” is?

Er zit een hele Psychologie achter onze keuzes voor kleding.

De manier hoe jij je kleding draagt maar ook de kleuren die je gebruikt hebben impact op jouw gemoedstoestand maar ook op hoe je overkomt naar de buitenwereld. Wil jij professioneel en zakelijk overkomen? Dan ga je dus vaak voor zwart of grijs; zakelijk, tijdloos en elegant. Een mooie kokerrok met een chique blazer zorgt er dan voor dat je zelfvertrouwen voelt en uitstraalt.

Voor die spannende eerste date ga je bijvoorbeeld juist voor een mooie rode blouse die kracht en passie uitstraalt of een roze top waardoor je jezelf op en top vrouw voelt! Ben je vrolijk en uitgelaten? Dan ga je vaak voor geel. Wil jij juist dat mensen jouw benaderbaar en vriendelijk vinden? Dan is oranje op dat moment helemaal jouw kleur.

De manier hoe jij je kleding draagt in combinatie met de kleur zorgt ervoor dat jij je voelt zoals je jezelf hoort te voelen in dat moment en in die setting!

Maar gelukkig kan je Combineren met kleding leren of hulp inschakelen van stylistes.

Ken je dat, die ene mooie gele blouse in je kast waar je jezelf zo goed bij voelt maar die je toch geen 2x in dezelfde week kan dragen? Waarom eigenlijk niet?Die ene leuke top, je hebt hem al zo lang maar je weet niet hoe je hem het beste kunt dragen. Wij leren je leuke Outfits Combineren & Stylen. Een andere combinatie van deze blouse zorgt ervoor dat je een totaal andere look en feel creëert. Draag hem de ene dag op een leuk geruite minirokje om jezelf jeugd en uitgelaten te stylen. In combinatie echter met een mooie pantalon en een paar mooie naaldhakken eronder geeft meteen een veel professionelere en zakelijke look.

Of die mooie witte top, draag hem in je broek met een mooie grijze colbert voor een elegante feeling. Diezelfde top kan je ook dragen op een jeans met de voorkant in de broek en de achterkant loshangend voor een casual uitstraling.

Ook met je bottoms kan je natuurlijk veel variëren. Draag je lange broek met de pijpen opgerold en leuke slippers eronder voor een zomers gevoel. Diezelfde broek kan je juist combineren door er mooie hoge high heel laarzen overheen om die vrouwelijke touch te creëren. Heb je een mooie kokerrok in de kast hangen? Draag deze met een croptop voor een classy look en feel maar juist in combinatie met een mooie blouse en blazer is de outfit elegant maar degelijk.

Variëren met accessoires helpt…

Maar ook met je accessoires kan je prachtige verschillende looks maken. Draag een brede riem om je outfit voor het creëren van een slanke taille of ga juist voor de statement ketting om de aandacht naar je halslijn te verleggen. Met dezelfde kleding maar door te variëren in je accessoires en sieraden is de look en feel van je outfit totaal anders!

STYLEBOXES FACEBOOK GROEP VOOR TIPS & TRICS

De stylistes bij Styleboxes zitten voor je klaar om jou van het beste advies te voorzien om van jou je beste zelf te maken! We hebben zelf een eigen Facebook groep waar we tips delen met elkaar en onze stylistes online zoom inplannen voor al jouw styling vragen. Neem eens een kijkje en wordt gratis lid van de groep.

Shop, Style and Share