StyleBoxes gaat voor style en de persoonlijke kracht van de vrouw.

STYLEBOXES GAAT VOOR STYLE EN DE PERSOONLIJKE KRACHT VAN DE VROUW. WE ZIJN NIET ALLEEN EEN WEBSHOP MET MOOIE ITEMS, MAAR DENK BIJ STYLEBOXES OOK AAN STYLING ADVIES EN INFORMATIE OVER ALLES WAT MET FASHION TE MAKEN HEEFT. KLEURGEBRUIK, STYLING TIPS EN INSPIRATIE VOOR HET VINDEN VAN JOUW PERFECTE OUTFIT OF KLEDINGSTUK. VOORKOM MISKOPEN EN GA IN GESPREK MET JOUW STYLIST. LAAT JE ADVISEREN OP KLEUR, LICHAAMSFIGUUR EN WAT VOOR JOU DE PERFECTE OUTFIT IS. ALLES MET ALS DOEL DAT JE ER ELKE DAG TIP TOP UIT ZIET MET FASHION, ACCESSOIRES EN SIERADEN. ITEMS VOOR EEN BETAALBARE PRIJS WANT WIE VIND HET NOU NIET LEUK OM DAGELIJKS EEN COMPLIMENTJE TE KRIJGEN OVER HOE LEUK JE OUTFIT IS?! WANNEER JE LEKKER IN JE VEL ZIT, DAN STRAAL JE DAT OOK UIT. MET DE JUISTE KLEUREN, DE JUISTE KLEDINGMAAT EN MOOIE ACCESSOIRES OF SIERADEN ZUL JE OVERSPOELD WORDEN MET COMPLIMENTEN!!

WIJ GAAN VERDER DAN ALLEEN EEN FASHION WEBSHOP, WIJ GAAN VOOR STYLE EN STYLEBOXES ZIET DE PERSOONLIJKHEID VAN IEDERE VROUW EN ZET HAAR DAARMEE IN HAAR KRACHT.

JOUW PERSOONLIJKE STYLIST HELPT JE MET JOUW STYLE EN VOORKOMT MISKOPEN.

DE STYLISTEN VAN STYLEBOXES GAAN VOOR STYLE EN DE PERSOONLIJKE KRACHT VAN DE VROUW. SOMS KIJK JE IN JE KLEDINGKAST EN KOM JE ER GEWOON NIET UIT. ‘WELKE OUTFIT MOET IK NOU AAN’, ‘PAST DEZE KLEUR WEL BIJ ME’ OF ‘DRAAG IK WEL DE JUISTE MAAT’? MISSCHIEN BEN JE UITGEKEKEN OP DINGEN IN JE KLEDINGKAST EN WIL JE WEL EENS WAT NIEUWS PROBEREN. WIJ VAN STYLEBOXES HELPEN JE HIER GRAAG BIJ. ONZE 6 STYLISTEN ZIJN ALLEMAAL VERSCHILLENDE STYLISTEN MET EEN EIGEN ACHTERGROND, IEDER HEEFT HAAR EIGEN STIJL. LEES HIERONDER OVER ONZE STYLISTEN EN KIJK WIE HET BESTE BIJ JOU PAST. STYLEBOXES STAAT EROM BEKEND DAT WIJ JOU HELPEN MET HET VINDEN VAN JOUW STIJL, IN PLAATS VAN EEN STIJL AAN TE PRATEN WAAR JE ZELF EIGENLIJK NIET ACHTER STAAT. SAMEN MET JOU GAAN WIJ AAN DE SLAG OM JE TE HELPEN DIT TE VINDEN EN TE BEREIKEN.

ONZE MISSIE IS DAT IEDERE VROUW ZICH GOED VOELT, TROTS OP ZICHZELF IS EN DIT DURFT TE LATEN ZIEN! DOOR DE JUISTE KLEDING, ACCESSOIRES EN SIERADEN IN EEN COMPLETE OUTFIT TE DRAGEN DIE KLOPT EN HIERDOOR DE ECHTE PERSOON NAAR BOVEN HAALT MAAR ZEKER OOK STYLE HEEFT EN COMFORTABEL IS. DIT DOEN WIJ DOOR STYLING ADVIES TE GEVEN EN COMPLETE OUTFITS TE COMBINEREN, DOOR ECHT PERSOONLIJKE SERVICE AAN TE BIEDEN EN GEVEN. WIJ WERKEN MET ZOWEL NATIONALE ALS INTERNATIONALE MERKEN. Deze merken KENMERKEN zich DOOR; EIGENTIJDSE STIJLEN, STOERE DETAILS, KLASSE EN KWALITEIT. DE KLEDING, ACCESSOIRES en / OF SIERADEN PASSEN BIJ DE VIJF STIJLEN BOHEMIAN SUN, BUSINESS COOL, CASUAL CHIC, SPORTY FASHION, TRENDY STREETWEAR EN KUNNEN GOED MET ELKAAR GECOMBINEERD WORDEN.

EEN DOOR STYLEBOXES GESTYLDE VROUW IS TROTS, MOOI, STERK, MODEBEWUST, BEETJE FEMINISTISCH EN COMPLEET, ZIJ VIERT HET LEVEN MET HAAR VRIENDINNEN! ZIJ HERKENT ZICH IN ÉÉN OF MEERDERE STYLE TYPES ZOALS BOHEMIAN SUN, BUSINESS COOL, CASUAL CHIC, SPORTY FASHION OF TRENDY STREETWEAR. WANNEER EEN STYLEBOXES VROUW VOORBIJ LOOPT, WORDT ZE HERKEND DOOR HAAR PRACHTIGE COMPLETE EN MODEBEWUSTE UITSTRALING. DEZE AANDACHT VERSTERKT HAAR IN WAT ZE KAN, DOET EN NOG MEER WIL BEREIKEN.

WE STYLE YOUR TRUE SELF!

ONZE STYLISTEN VINDEN HET LEUK OM JOU ELKE DAG AAN EEN COMPLIMENTJE TE HELPEN!

Ellen: “Dankzij het advies van de stylist voel ik me weer helemaal fit & mooi en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen”

Marlies: “super bedankt voor het advies, ik ben heel blij met mijn aankoop”

Eva: “ik wist even niet wat ik aan moest naar een feestje, de stylist heeft me goed geholpen en ik kreeg complimentjes over de outfit. dank je wel”

vraag stylen advies aan bij styleboxes

STYLIST WENDY

MIJN NAAM IS WENDY. IK BEN 49 JAAR EN WOON IN HEEMSTEDE. RUIM 25 JAAR GELEDEN BEGON IK ALS STYLISTE BIJ TV ZENDER VERONICA MET HET KLEDEN VAN PRESENTATOREN. SINDSDIEN HEB IK DE STYLING VERZORGD VOOR VEEL TV PROGRAMMA’S, FILMS EN MAGAZINES.

DAARNAAST GEEF IK KLEUR EN STYLING WORKSHOPS EN HELP IK MENSEN PARTICULIER OF ZAKELIJK HUN GARDEROBE TE (HER) ONTDEKKEN. IEDERE VROUW ONGEACHT WELKE LENGTE OF MAAT KAN ZICH PRACHTIG EN ZELFVERZEKERD VOELEN IN HAAR KLEDING. IK GEEF JE GRAAG DEZE TIPS & TRICKS ZODAT OOK JIJ (WEER) BLIJ WORDT VAN JE GARDEROBE. LIJKT HET JE FIJN OM DAT SAMEN MET MIJ TE ONTDEKKEN? DAN SPREEK IK JE GRAAG.

STYLIST TESSA

MIJN NAAM IS TESSA, 42 JAAR EN WOON IN HET ZONNIGE SPANJE. ALS KLEIN MEISJE KON IK AL UREN ZOET ZIJN MET HET AANKLEDEN EN STYLEN VAN MIJN BARBIES. HET KON DAN OOK NIET ANDERS DAN DAT IK HIER MIJN BEROEP VAN ZOU MAKEN.

MIJN GROTE VOORKEUR VOOR PERSONAL STYLING, SHOPPING IS ONTWIKKELD OMDAT IK MERK DAT VEEL DAMES HET LASTIG VINDEN, OF SIMPELWEG GEEN TIJD HEBBEN, OM TE ZOEKEN NAAR EEN OUTFIT DIE ECHT BIJ HEN PAST, WELKE KLEUREN HET MOOISTE IN HEN NAAR BOVEN HAALT EN WELKE PASVORM HET FIGUUR HET BESTE IN BALANS BRENGT. IK HELP JOU HIER DAN OOK GRAAG BIJ!

STYLIST NATHALIE

MIJN NAAM IS NATHALIE, IK BEN 23 JAAR EN WOON IN ALMERE. IK VOND MODE ALTIJD AL SUPER TOF MAAR IK BEGON DIE DROOM 2 JAAR GELEDEN PAS ECHT TE VOLGEN. MIJN PERSOONLIJKE STIJL IS WAT AAN DE CASUAL KANT (MET EEN VINTAGE TOUCH,  MAAR IK GA OOK GRAAG TE WERK IN ANDERE STIJLEN.

IK VIND HET BELANGRIJK OM ADVIES OP MAAT TE LEVEREN WANT IEDEREEN IS UNIEK! BIJ STYLEBOXES KIJKEN WIJ ALS STYLIST MET JE MEE NAAR DE KLEDING DIE JE HEB, DE STYLE DIE JE WIL/OF AL HEB, EN WAT DE BESTE STAP ZOU ZIJN VOOR JOU ALS AANVULLINGEN OP JE WARDROBE. IK WIL JE GRAAG HELPEN MET HET ONTWIKKELEN VAN JE STIJL, DUS MISSCHIEN SPREEK IK JE SNEL!

STYLIST CyriËlle

Mijn naam is Cyriëlle. Ik ben 30 jaar en ik woon in Leiden. Het geven van styling advies is heel belangrijk voor mij en voor anderen, zeker voor mensen die moeite hebben met het combineren van kledingstukken en wat zij kunnen dragen. Mode en vooral styling doe ik met veel passie en ik hou er dan ook van mensen te verrassen!

Je krijgt persoonlijk stijladvies van mij in kleuren, vormen, combinaties en stijlen. Zo krijg je ook meer inzicht in jouw garderobe en wat bij jou past. Het belangrijkste is dat iemand bij zichzelf kan blijven dus kijk ik goed naar wat bij jou past.

STYLIST TRISH

Mijn naam is Trish. 39 lentes en woonachtig in Woerden. k heb veel modellenwerk gedaan waardoor mijn interesse voor mode alleen maar is gegroeid. mijn diploma basis visagie heb ik uitgebreid tot allround make-up artist. Met deze ervaringen, persoonlijke kracht om mensen te willen helpen en de huidige opleiding tot Styliste draai ik in een handomdraai mooie outfits in elkaar.

Met de juiste kleding en kleuren gaat het zelfvertrouwen van de vrouw weer helemaal opfleuren. Dit is mijn doel als styliste, om de vrouw zich op haar mooist te laten voelen. Heel graag zou ik jou hierbij willen helpen en kijken wat het beste bij jou als persoon past!