Styleboxes is voor en door vrouwen opgezet om elkaar te versterken.

StyleBoxes is door vrouwen en voor vrouwen, omdat wij elkaar versterken als vrouwen. Iedere vrouw kan extra hulp gebruiken bij het stylen van zichzelf. Vrouwen vragen vaak advies bij elkaar, maar je wil natuurlijk ook graag leren om op de juiste manier naar jezelf te kijken. Hoe kan je er het leukste uitzien? Daarom is er dus StyleBoxes, wij willen graag vrouwen helpen met deze vraagstukken op een laagdrempelige manier.

Bij StyleBoxes geven we vrouwen de boodschap dat ze zichzelf mogen en moeten zijn, iedereen is mooi! Sommige vrouwen hebben alleen net even dat steuntje in de rug nodig om dat zelf te zien. Een hele make-over om dit te bereiken is niet nodig, een kleine touch (wie ben je en wat wil je uitstralen) is al voldoende om je beste zelf naar boven te halen. Wij willen je helpen om je hier bewust van te maken op een toegankelijke manier.

Online shoppen bij StyleBoxes met een psychologische styling benadering.

In december 2021 is het idee ontstaan voor een online webshop, maar dan met een andere, meer persoonlijke, insteek. Online winkelen is in de afgelopen jaren enorm gegroeid, steeds meer mensen kiezen voor het gemak van kleding kopen achter je laptop of via je telefoon. Maar ja, hoe vaak komt het niet voor dat wat je besteld niet helemaal is zoals je het voor ogen had? En dan kan het weer retour. Wat zou het dan makkelijk zijn als je tijdens het winkelen gebruik kan maken van professioneel advies! En zo was het idee geboren van StyleBoxes.

Je ziet inmiddels dat meerdere websites ook advies aanbieden of filter mogelijkheden op lichaamstypes. Deze websites bieden het vaak echter meer globaal aan en duiken niet dieper in de styling. StyleBoxes biedt juist wel die persoonlijke begeleiding. Alle vragen, hoe groot of klein ook, kunnen direct gesteld worden en je krijgt meteen antwoord. Deze antwoorden kom je vaak op een andere webshop niet tegen.

StyleBoxes gaat ook meer in op de psychologische kant van het stylen. Waarom voel je je beter in bepaalde stylen? Wat doen bepaalde kleuren met je en voornamelijk de vraag, wat wil je uitstralen ermee? Op deze manier wordt het online shoppen een ervaring waar je ook meer over jezelf leert. Door daar met andere mensen over je onzekerheden te praten kom je vaak tot de beste ideeën. Dit willen we ook bereiken met StyleBoxes, vrouwen er bewust van maken dat je het niet alleen hoeft te doen, je kan en mag hulp vragen. Vragen staat vrij en is gratis!!

StyleBoxes is bedacht door een ondernemende vrouw voor andere vrouwen.

Deze ondernemende vrouw achter StyleBoxes is Martine, maar wie is zij? Je kan haar omschrijven als een tikje eigenwijs en een echte doorzetter. Altijd 5 stappen vooruit denkend waardoor iedereen scherp blijft. Daarnaast ziet ze altijd mogelijkheden en nieuwe kansen om te verbeteren, sterker te worden of op te vallen. Maar bovenal houdt ze ervan om andere ondernemers te helpen! Dit doet Martine zowel door een stukje advisering vanuit mijn eigen opgedane ervaring als ondernemer, als door het verbinden van mensen of bedrijven met een enthousiasme dat snel overgenomen wordt en daardoor ook een enorm positieve energie geeft.

StyleBoxes is her tweede bedrijf wat opgezet wordt door Martine, maar dit wil ze niet alleen doen! Binnen StyleBoxes is ze de ondernemer, bedenkt de strategieën en werkt keihard hands-on mee. Ze is alleen geen styliste, hiervoor heelt Martine goede en enthousiaste stylistes aangetrokken die aansluiten bij de visie en die van StyleBoxes; Hoe zet je een vrouw echt in haar kracht? Dit werkt op basis van wederzijdse input, delen van ervaringen en samen bepalen wat belangrijk is voor StyleBoxes.