STYLEBOXES VOOR GOEDE DOELEN ORGANISATIES

StyleBoxes voor anderen en goede doelen.

Regelmatig helpt StyleBoxes goede doelen organisaties om daarmee alle mensen te kunnen helpen hun in de kracht te zetten die ze nodig hebben. Onze missie is dat iedere vrouw zich goed voelt, trots op zichzelf is en dit durft te laten zien! Door de juiste kleding, accessoires en sieraden in een complete outfit te dragen die klopt, de echte persoon naar boven haalt, maar zeker ook style heeft en lekker zit. Dit doen wij door stylingadvies te geven, complete outfits te combineren, echte persoonlijke service te geven en het aanbieden van nationale en internationale merken die zich kenmerken door eigentijdse stijlen, stoere details, klasse en kwaliteit. De kleding, accessoires of sieraden passen bij de vier stijlen Bohemian Sun, Business Cool, Casual Chic & Trendy Streetwear.

Om deze missie meer kracht bij te zetten kan jij ook doneren voor de goede doelen die wij organiseren of zelf een goed doel aanmelden bij ons.

 

Neem voor meer informatie contact op met martine@styleboxes.nl

DE DONATIE MOGELIJKHEDEN DIE NU LOPEN ZIJN:

Donatie voor de Portrait dag op 10 december 2022.

OPGEHAALD: 745 EURO!

Zaterdag 10 december wordt er bij het Leger des Heils in Utrecht een Portrait dag voor alle bezoekers georganiseerd. StyleBoxes helpt o.a. met het doneren om nieuwe warme kleding te kopen voor inkoopprijs, helpt u mee?

Voor deze actie kan er niet meer gedoneerd worden! Volgend jaar komt dit goede doel weer terug.

MEER INFORMATIE over HELP PORTRAIT UTRECHT LEGER DES HEILS

AANSTAANDE ZATERDAG 10 DECEMBER IS ER EEN DAG GEORGANISEERD VANUIT HEEL VEEL VRIJWILLIGERS OM ALLE BEZOEKERS VAN HET LEGER DES HEILS EN ANDERE INSTANTIES EEN DAG TE GEVEN WAAR ZIJ ZICH MOOI MOGEN VOELEN. DIVERSE FOTOGRAFEN, VISAGISTEN, HAARSTYLISTEN EN EEN PAAR KLEDING STYLISTEN ZULLEN HIERBIJ AANWEZIG ZIJN OM ZO’N 100 MANNEN, VROUWEN EN KINDEREN BLIJ TE MOGEN MAKEN VOOR DEZE SPECIALE MAAR OOK ZEER BELANGRIJKE DAG.

VOOR DEZE DAG HEBBEN WIJ EEN DONATIE ACTIE OPGEZET OM ZOVEEL MOGELIJK MENSEN TE KUNNEN VOORZIEN VAN WARME KLEDING VOOR DE KOUDE DAGEN. JASSEN, MUTSEN, HANDSCHOENEN EN SJAALS ZULLEN INGEKOCHT WORDEN. WIJ VANUIT STYLEBOXES DRAGEN ONS STEENTJE HIERVOOR BIJ DOOR ALLE KLEDING / ACCESSOIRES VOOR INKOOPPRIJS AAN TE SCHAFFEN ZODAT ER HEEL VEEL BLIJE GEZICHTEN ZIJN AAN HET EINDE VAN DEZE BIJZONDERE DAG.

VOOR MIJ, TRISH, IS DIT EEN HEEL BELANGRIJK GOED DOEL OM AAN MEE TE MOGEN WERKEN DOORDAT IK OOIT ZELF BIJ HET LEGER DES HEILS HEB GEZETEN EN DE MENSEN DAAR TOT DEZE DAG NOG HEEL ERG DANKBAAR VOOR BEN.

MET ELKAAR KUNNEN WIJ HEEL VEEL MENSEN HELPEN. WIL JE OOK DONEREN, KLIK DAN SNEL OP DE LINK EN KIES WELK BEDRAG JIJ GRAAG WILT DONEREN! WIJ VANUIT STYLEBOXES ZIJN JULLIE DANKBAAR.