Wil je meer weten dan alleen jouw kleurprofiel en een compleet advies? Investeer dan nu 49,- in jezelf !

Bij StyleBoxes staan onze ervaren personal shoppers klaar om jou te voorzien van professioneel stylingadvies. En dat gaat dus verder dan alleen de juiste kleur! Onze experts nemen ook jouw lichaamstype in overweging en begrijpen dat je soms tussen twee verschillende stijlen in kunt vallen. Met persoonlijk contact kunnen onze personal shoppers dieper ingaan op jouw wensen, zodat zij een op maat gemaakt advies kunnen samenstellen.

Verken nieuwe kleuren: Ontdek samen met onze personal shoppers nieuwe kleuren die jou laten stralen en die jouw persoonlijkheid perfect weerspiegelen.

👗 Een op maat gemaakt advies: Onze personal shoppers nemen de tijd om jou te leren kennen en begrijpen jouw unieke stijlbehoeften. Ze zullen een advies op maat schrijven dat rekening houdt met jouw lichaamstype, smaak en persoonlijke voorkeuren.

💡 Inspiratie voor de perfecte outfit: Naast een gedetailleerd advies tonen onze personal shoppers jou ook een inspirerende outfit die aansluit bij jouw kleurprofiel en persoonlijke stijl. Zo krijg je een duidelijk beeld van hoe je jouw nieuwe kennis kunt toepassen en er elke dag op je best uit kunt zien.

Online Styling Advies en Personal Shopping service van StyleBoxes. Onze ervaren personal shoppers staan voor jou klaar , investeer nu in jezelf

Zou jij willen weten hoe jij jezelf moet stylen zodat je weer gaat stralen?

Met ons professioneel stylingadvies ben je klaar om jouw eigen unieke stijl te omarmen. Wacht niet langer! Maak nu gebruik van dit exclusieve aanbod voor niet 199 euro maar speciaal voor jou nu te aan te schaffen voor maar 49 euro. Ontvang jouw persoonlijk styling advies van onze deskundige personal shoppers. Koop vandaag nog jouw plekje in de agenda en en laat jouw fashion journey beginnen!