KOM IN CONTACT MET JOUW STYLIST EN BESTEL JOUW OUTFIT ONLINE!

STYLEBOXES IS MEER DAN ALLEEN EEN WEBSHOP.

STYLEBOXES IS NIET ALLEEN EEN WEBSHOP MET MOOIE ITEMS, MAAR DENK BIJ STYLEBOXES OOK AAN ADVIES EN INFORMATIE OVER ALLES WAT MET FASHION TE MAKEN HEEFT. KLEURGEBRUIK, STYLINGTIPS EN INSPIRATIE VOOR EEN MAKKELIJKE EN BETAALBARE KLEDING WAARMEE JE ELKE DAG ER TOP UIT ZIET EN JE KLEDINGKAST VOL MEE KAN HANGEN. WIE WIL ER NU NIET ELKE DAG EEN COMPLIMENTJE KRIJGEN OVER HOE JE ERUIT ZIET? WANNEER JE LEKKER IN JE OUTFIT ZIT, DAN STRAAL JE DAT DUS OOK UIT. JE VOELT JE LEKKERDER IN JE VEL IN KLEDING DIE GOED ZIT EN MOOI STAAT, MET BIJPASSENDE ACCESSOIRES OM JE KLEDING NET DAT EXTRA’S TE GEVEN. DE COMPLIMENTJES VOLGEN DAN VANZELF….. 

STYLISTES DIE PERSOONLIJK ADVIES GEVEN.

OMDAT JE SOMS WEL EENS WAT ANDERS WILt DAN JE GEWEND BENT of je weet even niet wat het beste bij je past, WERKT styleboxes SAMEN MET VERSCHILLENDE STYLISTES. alle stylistes hebben eEN EIGEN STIJL, maar zijn er vooral om samen met jou jouw eigen style te ontdekken. onze STYLISTES geven PERSOONLIJK ONLINE ADVIES EN kunnen SAMEN MET JOU DE ITEMS SAMENSTELLEN. HEB JE VRAGEN OVER DE PRODUCTEN OF BEN JE NIET HELEMAAL ZEKER OVER DE PASVORM? ONZE STYLISTES HELPEN JE graag VERDER OM SAMEN TOT DE PERFECTE OUTFIT TE KOMEN. EEN ONLINE ADVIES EN PERSOONLIJK ADVIES WAAR JE VERDER MEE GEHOLPEN WORDT.

stijlvolle en Betaalbare styleboxen voor de totale look.

DE STYLISTES STELLEN ook STYLEBOXEN SAMEN OP BASIS VAN DE LAATSTE MODETRENDS EN VOOR IEDER MOMENT OP DE DAG of een speciale gelegenheid. DE STYLEBOXEN ZIJN TE KOOP IN DE WEBSHOP EN ZIJN door onze stylisten GEMAAKT om jou te ontzorgen en inspireren. mocht je een stylebox willen bestellen maar er zit een item tussen die je niet wilt of juist mist, laat ons dit dan weten. wij vinden het belangrijk dat jij gelukkig wordt van je stylebox en dat je jouw complimentje kan ontvangen!

ONZE STYLISTEN VINDEN HET LEUK OM JOU ELKE DAG AAN EEN COMPLIMENTJE TE HELPEN!

Ellen: “Dankzij het advies van de stylist voel ik me weer helemaal fit & mooi en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen”

Marlies: “super bedankt voor het advies, ik ben heel blij met mijn aankoop”

Eva: “ik wist even niet wat ik aan moest naar een feestje, de stylist heeft me goed geholpen en ik kreeg complimentjes over de outfit. dank je wel”

GRATIS STYLING ADVIES

ONZE STYLISTES ZIJN

OP WERKDAGEN

BEREIKBAAR TUSSEN

09.00 UUR EN 18.00 UUR

EN OP AFSPRAAK

STYLEBOXES CLUBMEMBER.

MAAK NU EEN CLUBMEMBER ACCOUNT AAN EN KOM IN CONTACT MET ONZE STYLISTEN.

registreren

STYLIST WENDY

MIJN NAAM IS WENDY. IK BEN 49 JAAR EN WOON IN HEEMSTEDE. RUIM 25 JAAR GELEDEN BEGON IK ALS STYLISTE BIJ TV ZENDER VERONICA MET HET KLEDEN VAN PRESENTATOREN. SINDSDIEN HEB IK DE STYLING VERZORGD VOOR VEEL TV PROGRAMMA’S, FILMS EN MAGAZINES.

DAARNAAST GEEF IK KLEUR EN STYLING WORKSHOPS EN HELP IK MENSEN PARTICULIER OF ZAKELIJK HUN GARDEROBE TE (HER) ONTDEKKEN. IEDERE VROUW ONGEACHT WELKE LENGTE OF MAAT KAN ZICH PRACHTIG EN ZELFVERZEKERD VOELEN IN HAAR KLEDING. IK GEEF JE GRAAG DEZE TIPS & TRICKS ZODAT OOK JIJ (WEER) BLIJ WORDT VAN JE GARDEROBE. LIJKT HET JE FIJN OM DAT SAMEN MET MIJ TE ONTDEKKEN? DAN SPREEK IK JE GRAAG. 

STYLIST TESSA

MIJN NAAM IS TESSA, 42 JAAR EN WOON IN HET ZONNIGE SPANJE. ALS KLEIN MEISJE KON IK AL UREN ZOET ZIJN MET HET AANKLEDEN EN STYLEN VAN MIJN BARBIES. HET KON DAN OOK NIET ANDERS DAN DAT IK HIER MIJN BEROEP VAN ZOU MAKEN.

MIJN GROTE VOORKEUR VOOR PERSONAL STYLING, SHOPPING IS ONTWIKKELD OMDAT IK MERK DAT VEEL DAMES HET LASTIG VINDEN, OF SIMPELWEG GEEN TIJD HEBBEN, OM TE ZOEKEN NAAR EEN OUTFIT DIE ECHT BIJ HEN PAST, WELKE KLEUREN HET MOOISTE IN HEN NAAR BOVEN HAALT EN WELKE PASVORM HET FIGUUR HET BESTE IN BALANS BRENGT. IK HELP JOU HIER DAN OOK GRAAG BIJ! 

STYLIST NATHALIE

MIJN NAAM IS NATHALIE, IK BEN 23 JAAR EN WOON IN ALMERE. IK VOND MODE ALTIJD AL SUPER TOF MAAR IK BEGON DIE DROOM 2 JAAR GELEDEN PAS ECHT TE VOLGEN. MIJN PERSOONLIJKE STIJL IS WAT AAN DE CASUAL KANT (MET EEN VINTAGE TOUCH,  MAAR IK GA OOK GRAAG TE WERK IN ANDERE STIJLEN.

IK VIND HET BELANGRIJK OM ADVIES OP MAAT TE LEVEREN WANT IEDEREEN IS UNIEK! BIJ STYLEBOXES KIJKEN WIJ ALS STYLIST MET JE MEE NAAR DE KLEDING DIE JE HEB, DE STYLE DIE JE WIL/OF AL HEB, EN WAT DE BESTE STAP ZOU ZIJN VOOR JOU ALS AANVULLINGEN OP JE WARDROBE. IK WIL JE GRAAG HELPEN MET HET ONTWIKKELEN VAN JE STIJL, DUS MISSCHIEN SPREEK IK JE SNEL!