Wat zijn de zomertrends van 2022?

Even spieken, wat zijn de zomer trends van 2022? Deze zomer zijn vooral kleur en comfort belangrijk, maar lees hier wat nog meer!

Eerst even dit; Hoe zat het ook alweer met fashion trends….. Een trend is een ontwikkeling op langere termijn naar een bepaalde richting, vaak populair en “hot en happening”. Maar welke zomer trends zijn van 2022? Deze zomer zijn vooral kleur en comfort belangrijk, maar hier wat nog meer!? Een nieuw seizoen betekent nieuwe trends om blij van te worden. Deze zomer zijn vooral kleur en comfort belangrijk. Zachte stoffen en soepele pasvormen in leuke kleuren zijn helemaal in dit seizoen. Maar ook de neutrale kleurtonen zijn dit seizoen niet weg te denken. Wanneer het maar fashionable, sportief en kleurijk is.

Kijk snel verder en laat je inspireren!

Fashionable Sportswear

Deze zomer is fashionable sportswear veel te zien in het straatbeeld. De kleding is fijn met een eenvoudige en moderne snit qua pasvorm. Er worden deze zomer nieuwe stoffen van betere kwaliteit gebruikt, in diverse vrolijke kleuren. Sportief met een fasionable touch! Deze stijl kun je dragen in je vrije tijd en zelfs naar kantoor.

Soepele Wijde Broeken

In de warme zomerdagen is het heerlijk om een wijd vallende en soepele broek te dragen. Hiermee hou je jouw outfit licht en luchtig. Effen kleuren en gestreepte broeken zijn helemaal hot. Wijde broeken zitten niet alleen heerlijk comfortabel, maar zijn ook prima te combineren met hakken voor een chique touch. Met een slipper ook heerlijk voor een dagje op het strand of een terrasje.

Stoere Fanny Packs

De zomer van 2022 kan je niet zonder een Fanny Pack, ook wel belt bag genoemd. Een Fanny Pack is niet alleen erg handig om je spullen in te bewaren, maar zijn dit seizoen ook echt een onderdeel van je outfit. Match de kleuren van je Fanny Pack met de kleuren van je kleding, of doe juist aan colour blocking en kies voor een totaal tegengestelde kleur. Draag hem op jouw manier, heerlijk veelzijdig!

Comfort Wear

Comfort Wear is helemaal in. Denk hierbij aan soepel vallende hoodies. Maar ook hoodie jurken en
no nonsense rokken van lichte en soepele materialen zoals jersey of katoen. Er wordt veel gebruik gemaakt van gebreide stoffen, linnen en andere natuurlijke materialen deze zomer. De items hebben een mooie fashionable snit en zijn niet te vergelijken met de joggingpakken van vroeger.

Kleurrijke Combinaties

Dit seizoen en vooral de zomer staan kleuren centraal. Van gedurfde felle kleuren tot zacht pastel. Je kunt er niet omheen en met deze vrolijke kleuren willen we dat ook niet. Deze trend wordt ook wel ‘dopamine dressing’ genoemd omdat je door het gebruik van veel kleur de fun in je garderobe terug brengt. Bij deze trend kun je kleuren en prints volop met elkaar combineren, wees creatief.