REGISTREER JE ALS VERKOPER BIJ STYLEBOXES

Wat leuk dat je je wilt registeren als verkoper bij STYLEBOXES. om alle gegevens van je compleet te krijgen moet je je registeren VIA ONDERSTAAND FORMULIER.

Als verkoper van StyleBoxes ben jij verantwoordelijk voor de verkoop en bekendheid van onze producten en de merken. Dit doe je voor 90% online, maar daarnaast zijn er ook mogelijkheden om dit ‘live’ te doen. Belangrijk is dat jij een voorbeeld bent voor jouw klanten. Wanneer jij enthousiast bent over StyleBoxes dan worden anderen dat ook. Vertel vrienden, kennissen en collega’s over de uitgebreide collecties en de styling service die we aanbieden. Promoot ons en jezelf online zodat mensen niet meer om je heen kunnen. Wanneer zij online gaan shoppen, dan krijg jij jouw commissie over de verkopen. Je bouwt je eigen klantenkring op en kan al snel doorgroeien naar Fashion Stylist of Personal Shopper. Het is een zelfstandige baan in een geweldig team en vol creativiteit, positiviteit en doorgroeimogelijkheden.

Na de registratie krijg je van ons een welkoms email met uitleg over de volgende stappen die je moet doen om van start te kunnen.

Heb je nog verdere vragen dan kan je een email sturen naar hello@styleboxes.nl OF HIER MEER INFORMATIE AANVRAGEN

alvast WELKOM bij ons team -X- martine

Verkoopteam registratie

NAAM
ADRES