Wanneer is Black Friday en welke kortingen zijn er?

In Nederland valt Black Friday altijd in het laatste weekend van de maand november. dit is nog net voor de feestdagen zodat mensen hun Sinterklaas en Kerst cadeaus kunnen aanschaffen tegen mooie prijzen.

Doet StyleBoxes ook mee met Black Friday? jazeker, ook wij willen jullie de gelegenheid geven om met voordeel te shoppen. Vanaf vrijdag 25 november 2022 zullen ook wij speciale aanbiedingen hebben, Deze kortingen en aanbiedingen trekken we zelfs nog even door tot in het weekend.

GA NAAR DE SALE SHOPPAGINA !

Vaak horen we van onze klanten, wanneer is Black Friday en wat zijn de kortingen? Maar wij vragen ons ook af wat is Black Friday nu eigenlijk en waar komt het vandaan? Black friday is in Nederland nog een relatief nieuw begrip voor veel mensen, maar wordt steeds populairder. Van origine komt het uit Amerika, een dag waar alle winkels hun collecties en voorraden verkopen voor extreem lage prijzen. Er wordt ook gesproken dat het zijn origine te danken heeft omdat winkels hoge kortingen geven door middel van goede deals in verband met Thanksgiving. Met als doel dat mensen elkaar voor mooie prijzen leuke dingen kunnen geven!

Thanksgiving word altijd gevierd op de vierde donderdag in november en de vrijdag daarna hebben de meeste werknemers in de Amerika een vrije dag. Dit is een mooi moment om alvast inkopen te doen. Daarom wordt Black Friday ook vaak beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Er wordt met hoge kortingen geadverteerd om klanten te lokken. Heel wat winkels gaan al vroeg in de ochtend open en klanten staan vaak uren in de rij tot de winkels open gaan.

Ga lekker shoppen en doe je voordeel !

VRIJDAG 25 oktober 

25% korting met code: VRIJ25%

ZATERDAG 26 oktober

15% korting met code: ZAT15%

ZonDAG 27 oktober

10% korting met code: ZON10%

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE NIEUWSTE TRENDS? MELD JE DAN AAN OP DE NIEUWSBRIEF EN WE HOUDEN JE OP DE HOOGTE. Mocht je willen weten welkE trend het beste bij jou past? De stylisten van Styleboxes staan voor je klaar om je te adviseren. Wanneer je clubmember wordt dan krijg je gratis styling advies.

MAAK EEN ACCOUNT AAN EN VRAAG NAAR JOUW STYLING ADVIES

schrijf je hieronder in om op de hoogt te blijven van alle fashion trends, styling tips en onze collecties!