vraag stylen advies aan bij styleboxes

Wat is de werkwijze van StyleBoxes

De werkwijze van StyleBoxes is er om tot de ware versie van jezelf te komen. We style your true self, dit kom je al vaker tegen op onze website en uitingen, want dit is onze visie bij Styleboxes. Maar hoe stylen wij nou onze klanten? In deze blog nemen wij je mee in de werkwijze van Styleboxes en hoe wij jou helpen om de beste versie van jezelf te zijn! Maar wat is de werkwijze van StyleBoxes?

De missie van StyleBoxes is er om de beste versie van jezelf te worden.

Onze missie is dat iedere vrouw zich goed voelt, trots op zichzelf is en dit durft te laten zien! Door de juiste kleding, accessoires en sieraden in een complete outfit te dragen die klopt, de echte persoon naar boven haalt, maar zeker ook style heeft en lekker zit. Dit doen wij door stylingadvies te geven, complete outfits te combineren, echte persoonlijke service te geven en het aanbieden van nationale en internationale merken die zich kenmerken door eigentijdse stijlen, stoere details, klasse en kwaliteit.

Een door STYLEBOXES gestylde vrouw is trots, mooi, sterk, modebewust, een beetje feministisch en compleet, zij viert het leven met haar vriendinnen! Zij herkent zich in één of meerdere style types zoals Bohemian Sun, Business Cool, Casual Chic of Trendy Streetwear. Wanneer een STYLEBOXES vrouw voorbij loopt, wordt ze herkend door haar prachtige complete en modebewuste uitstraling. Deze aandacht versterkt haar in wat ze kan, doet en nog meer wil bereiken.

Maar hoe werkt dit nu precies? Hoe realiseren wij de beste versie van jezelf bij Styleboxes? Wij hanteren hiervoor een aantal tools die jou helpen.

ONZE collecties zijn GEBASEERD op 4 STYLING TYPEs

De collecties van StyleBoxes zijn onderverdeeld in 4 style types. Vaak voel je al aangetrokken tot een bepaalde stijl en weet je dat dit je ook goed staat. Maar misschien wil je ook wel eens iets anders. Onze stylistes helpen daarbij en Uiteraard kunnen stylen gemixed worden en past een bepaald item soms ook onder twee verschillende style types. binnen styleboxes vind je deze style types overal terug en kan je zo jouw favoriete outfit snel terug vinden of samenstellen. De vier types die Styleboxes hanteert zijn:

 • Casual Chic: Een stijl die zich kenmerkt door verfrissende en gedurfde combinaties met een rustige ondertoon. De combinaties passen perfect bij elkaar, zijn vrij simpel maar krijgen kracht door opvallende accessoires, schoenen en/of sieraden en de uitstraling van de casual chic vrouw die het draagt.

 • Trendy Streetwear: Een combinatie van vrouwelijk en stoer! Deze stijl geeft een vrouw weer die durft, trendgevoelig is en verschillende items draagt tot 1 outfit. Een Trendy Streetwear vrouw is niet bang om te experimenteren met combinaties die nog nooit eerder gedragen zijn.

 • Business Cool: Vrouwelijk, stoer en zakelijk zijn de kenmerken die passen bij deze stijl. Business cool is voor de zelfverzekerde vrouw, zij is altijd elegant en draagt tijdloze looks en kleding van hoge kwaliteit.

 • Bohemian Sun: Deze style kenmerkt zich door kleuren, details en verschillende patronen in de stoffen. Een Bohemian Sun vrouw weet dit als geen ander te mixen met elkaar!

Deze werkwijze van StyleBoxes is er om tot de ware versie van jezelf te komen lees verder en laat je verrassen door onze stappen. BEN JE BENIEUWD WELKE VAN DEZE STYLE TYPES NOU HET BESTE BIJ JOU PAST? LEES DAN HIER ONS BLOG OVER DE VERSCHILLENDE TYPES

ALLE PRODUCTEN ZIJN ONDERVERDEELD IN LICHAAM- EN KLEURTYPES

JOUW KLEDING STRAALT UIT WIE JIJ BENT! OM DIT OPTIMAAL UIT TE KUNNEN STRALEN GEVEN WIJ BIJ STYLEBOXES ADVIES OP BASIS VAN JOUW FIGUUR- EN KLEURTYPE. OP DEZE MANIER HERKEN JIJ DE KLEDING DIE JOU GOED STAAT, WINKEL JE EFFICIËNTER OMDAT JE WEET WAT BIJ JE PAST EN KAN JE DUS TEN ALLE TIJDEN EEN GOEDE (EERSTE) INDRUK MAKEN. HIERONDER EEN OVERZICHT VAN WELKE WE GEBRUIKEN:

HEB JIJ BIJVOORBEELD EEN PEERFIGUUR? DAN ZIJN JE HEUPEN EN BILLEN BREDER DAN JE SCHOUDERS EN BUSTE. EEN PEERFIGUUR KAN JE IN BALANS BRENGEN DOOR DE AANDACHT TE RICHTEN OP HET BOVENLICHAAM DOOR BIJVOORBEELD KLEDING MET GESTRUCTUREERDE SCHOUDERS TE DRAGEN.

 • BIJ EEN ZANDLOPERFIGUUR ZIJN DE HEUPEN EN SCHOUDERS IN LIJN MET ELKAAR WAARDOOR JE TAILLE GOED GEDEFINIEERD IS. OM JE FIGUUR NOG BETER UIT TE LATEN KOMEN DRAAG JE KLEDING DIE DE AANDACHT TREKT NAAR JE TAILLE EN JE HALSLIJN.

 • JE HEBT EEN APPELFIGUUR WANNEER JE SCHOUDERS RELATIEF BREDER ZIJN DAN DE HEUPEN, JE TAILLE IS WAT BREDER IN VERHOUDING MET JE SLANKE BENEN. HET DRAGEN VAN V-HALS TOPS OF SHIRTS MET EEN LAGERE HALSLIJN VERLENGT DE NEK WAT DE RONDE VORM DOORBREEKT.

 • EEN H-LIJN FIGUUR DRAAGT DEZELFDE MAAT IN TOPS EN BROEKEN. JE HEBT GEEN OVERDREVEN SMALLE TAILLE EN EEN RECHTE SCHOUDERLIJN. ALS JE EEN H-LIJN FIGUUR HEBT KAN JE HET BESTE DE ILLUSIE VAN EEN TAILLE CREËREN DOOR HET DRAGEN VAN BIJVOORBEELD EEN TAILLERIEM OF EEN MIDDELHOGE BROEK DEZE KLEDING GEEFT JE EEN INSTANT TAILLE.

 • BEN JIJ EEN LENTETYPE? DAN ZIJN WARME KLEUREN ZOALS MOSGROEN EN AARDETINTEN ONMISBAAR IN JE GARDEROBE, DEZE VERSTERKEN DE WARME ONDERTOON HUID.

 • EEN ZOMERTYPE IS ECHTER MEER EEN KOEL TYPE EN KAN DUS OOK HET BESTE KIEZEN VOOR DE KOELE KLEUREN ZOALS BLAUWGROEN EN POEDERROZE. DEZE KLEUREN LATEN GEGARANDEERD JE OGEN KNALLEN!

 • EEN HERFSTTYPE SLUIT MEER AAN BIJ DE NATUURLIJKE KLEUREN ZOALS DONKERBRUIN OF OLIJFGROEN.

 • EEN WINTERTYPE DAARENTEGEN KAN HEERLIJK UITPAKKEN MET FELLE KLEUREN, DEZE LATEN JE LOOK STRALEN.

BIJ STYLEBOXES DRAAIT ALLES OM STYLE & SHOP THE LOOK

Naast het aangeven van de lichaams- en kleur types geven ONZE STYLISTES OP ONZE WEBSITE BIJ DE OMSCHRIJVINGEN ook al stylingTIPS. bij styLeboXes gaat alles om de totale outfit, hoe style je items met elkaar en wat zijn goede combinaties om er goed uit te zien. in de productomschrijving staat HOE JE EEN ITEM HET BESTE KAN af STYLEN en proberen we je te inspireren met andere combinaties dan je gewend bent. Daarnaast GEVEN we EEN TOTALE SHOP THE LOOK ERVARING DOOR EEN COMPLETE OUTFIT VOOR TE STELLEN die helemaal past bij jou en een complete outdit is met elkaar. HET VOORDEEL HIERVAN? HET IS GEMAKKELIJK, HET IS SNEL EN JE KOMT ALTIJD STYLISH VOOR DE DAG!

WANNEER JE LEKKER IN JE OUTFIT ZIT, DAN STRAAL JE DAT UIT, JE ZIT LEKKERDER IN JE VEL EN VAAK KOMT JOUW COMPLIMENTJE DAN VANZELF. Samen MET STYLEBOXES CREËER JIJ JE EIGEN STIJL, CREATIVITEIT EN FASHION. JE KOMT ALTIJD GOED VOOR DE DAG MET ONZE KLEDING, ACCESSOIRES EN SIERADEN, DIE ALLEMAAL ZIJN UITGEZOCHT DOOR STYLISTES. ONZE WEBSHOP BIEDT MOOIE, VROUWELIJKE FASHION, ACCESSOIRES EN SIERADEN DIE GOED TE COMBINEREN ZIJN MET ELKAAR OF MET DATGENE WAT JIJ AL IN DE KAST HEBT HANGEN. WE HEBBEN VERSCHILLENDE STIJLEN & MERKEN DIE GESCHIKT ZIJN VOOR IEDER MOMENT EN VOOR IEDEREEN EN OM JOU AAN JOUW COMPLIMENTJE TE HELPEN.

Fashion stylisten die een nog persoonlijker advies kunnen geven

De werkwijze van StyleBoxes om tot de ware versie van jezelf te komen is uniek in Nederland! Wanneer je op onze website aan het shoppen bent en je komt er niet uit, of je hebt specifieke wensen, dan kunnen onze stylistes of beter gezegt PERSONAL shoppers met je mee kijken en persoonlijk advies geven. Je kan een simpele vraag stellen aan de aan jou toegewezen styliste of je vraagt zelfs een complete styling aan, hoe makkelijk kan het zijn!

DE STYLISTEN VAN STYLEBOXES GAAN VOOR STYLE EN DE PERSOONLIJKE KRACHT VAN DE VROUW. SOMS KIJK JE IN JE KLEDINGKAST EN KOM JE ER GEWOON NIET UIT. ‘WELKE OUTFIT MOET IK NOU AAN’, ‘PAST DEZE KLEUR WEL BIJ ME’ OF ‘DRAAG IK WEL DE JUISTE MAAT’? MISSCHIEN BEN JE UITGEKEKEN OP DINGEN IN JE KLEDINGKAST EN WIL JE WEL EENS WAT NIEUWS PROBEREN. WIJ VAN STYLEBOXES HELPEN JE HIER GRAAG BIJ. ONZE 6 STYLISTEN ZIJN ALLEMAAL VERSCHILLENDE STYLISTEN MET EEN EIGEN ACHTERGROND, IEDER HEEFT HAAR EIGEN STIJL. LEES HIERONDER OVER ONZE STYLISTEN EN KIJK WIE HET BESTE BIJ JOU PAST. STYLEBOXES STAAT EROM BEKEND DAT WIJ JOU HELPEN MET HET VINDEN VAN JOUW STIJL, IN PLAATS VAN EEN STIJL AAN TE PRATEN WAAR JE ZELF EIGENLIJK NIET ACHTER STAAT. SAMEN MET JOU GAAN WIJ AAN DE SLAG OM JE TE HELPEN DIT TE VINDEN EN TE BEREIKEN.

Door deze 4 stappen maken wij bij Styleboxes de online shopervaring leuker en makkelijker!

We style your true self!