De kracht van een webshop & personal shopping.

De kracht van StyleBoxes zit in de combinatie van een webshop en personal shopping. Onze missie is dat iedere vrouw zich goed voelt, trots op zichzelf is en dit durft te laten zien door een eigen kledingstijl. We helpen haar in haar keuze om de juiste kleding, accessoires en sieraden in een complete outfit te dragen die klopt en de echte persoon naar boven haalt. Deze outfit heeft style, zit comfortabel en past helemaal bij haar lichaam, dus zit als gegoten.

StyleBoxes gaat voor de natuurlijke kracht van alle vrouwen.

Om iedere vrouw in haar kracht te kunnen zetten bieden wij online styling advies aan met personal shopping, presenteren we complete outfits en geven we persoonlijke service door samen met de klant online te gaan shoppen. We bieden in onze webshop items aan van nationale en internationale merken die zich kenmerken door eigentijdse stijlen, stoere details, klasse en kwaliteit. Alle items passen bij de stijlen Bohemian Sun, Business Cool, Casual Chic, Sporty Fashion (wordt nog gelanceerd) Trendy Streetwear en Plus Site, maar kunnen ook goed met elkaar gecombineerd worden.

Wanneer een klant bij StyleBoxes heeft geshopt is zij tevreden, staat ze in haar kracht en weet je precies wat haar style is. Een door StyleBoxes gestylde vrouw is trots, mooi, sterk, modebewust, beetje feministisch en compleet, zij viert het leven met haar vriendinnen! Zij herkent zich in één of meerdere style types zoals Bohemian Sun, Business Cool, Casual Chic, Sporty Fashion, Trendy Streetwear. Wanneer een StyleBoxes vrouw voorbij loopt, wordt ze herkend door haar prachtige complete en modebewuste uitstraling. Deze aandacht versterkt haar in wat ze kan, doet en nog meer wil bereiken.

Een kleine touch maakt je outfit al compleet.

Naast een compleet styling advies kijken wij van StyleBoxes met je mee naar die ene riem en de juiste schoenen of een mooie armband bij die blauwe trui die je al hebt. Persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk. We kijken ook naar bijpassende sieraden bij een zomerse jurk voor jouw feestje. Met een kleine touch maken we samen jouw stijl helemaal compleet voor een betaalbare prijs.

Wil jij ook jouw kledingkast een frisse look geven en je klaarmaken voor het nieuwe seizoen? Kijk dan rond in onze shop en ga voor een totaal nieuwe garderobe door maar een aantal items erbij te kopen of koop een complete look, die je zo kan aantrekken.
Je ziet inmiddels dat meerdere websites ook advies aanbieden of filter mogelijkheden op lichaamstypes. Deze websites bieden het vaak echter meer globaal aan en duiken niet dieper in de styling. StyleBoxes biedt juist wel die persoonlijke begeleiding. Alle vragen, hoe groot of klein ook, kunnen direct gesteld worden en je krijgt meteen antwoord. Deze antwoorden kom je vaak op een andere webshop niet tegen.

StyleBoxes gaat uit van de kracht van de vrouw en zet daarvoor een extra stap om dit eruit te halen.

StyleBoxes gaat meer in op de psychologische kant van het stylen. Waarom voel je je beter in bepaalde stylen? Wat doen bepaalde kleuren met je en voornamelijk de vraag, wat wil je uitstralen ermee? Op deze manier wordt het online shoppen een ervaring waar je ook meer over jezelf leert. Door daar met andere mensen over je onzekerheden te praten kom je vaak tot de beste ideeën. Dit willen we ook bereiken met StyleBoxes, vrouwen er bewust van maken dat je het niet alleen hoeft te doen, je kan en mag hulp vragen. Vragen staat vrij en is gratis!!

Door te investeren in kwaliteitsvolle, goed passende kleding die bij jouw persoonlijke stijl past, zal je minder geneigd zijn om impulsieve aankopen te doen die je uiteindelijk niet draagt. Personal shopping kan je helpen om miskopen te voorkomen door de begeleiding bij het selecteren van kledingstukken die goed passen bij jouw lichaamsvorm en stijl. Styling advies kan je ook helpen om te begrijpen welke kleuren, stoffen en snitten het beste bij jou passen. Door dit alles te begrijpen, kan je je garderobe opbouwen met kledingstukken die je echt graag draagt en die je goed doen voelen over jezelf.