ONS VERHAAL: de kracht van een webshop & stylistes

Wat is het verhaal achter StyleBoxes? De kracht van StyleBoxes, een verhaal over een Webshop & Stylistes. Lees wat het verhaal is en waarom we meer zijn dan een webshop alleen.

STYLEBOXES ZORGT VOOR JOUW COMPLIMENTJE.

WANNEER JE LEKKER IN JE OUTFIT ZIT, DAN STRAAL JE DAT UIT, JE ZIT LEKKERDER IN JE VEL EN VAAK KOMT JOUW COMPLIMENTJE DAN VANZELF. MAAR STYLEBOXES WIL HIER GRAAG NOG MEER BIJ HELPEN.

MET STYLEBOXES CREËER JIJ JE EIGEN STIJL, CREATIVITEIT EN FASHION. JE KOMT ALTIJD GOED VOOR DE DAG MET ONZE KLEDING, ACCESSOIRES EN SIERADEN, DIE ALLEMAAL ZIJN UITGEZOCHT DOOR STYLISTES. WIL JE DE DAG HELEMAAL GOED BEGINNEN, MAAK DAN EEN ACCOUNT AAN EN LEES ONZE NIEUWSBRIEF DIE VOL STAAT MET LEUKE INSPIRATIETIPS EN FIJNE AANBIEDINGEN. ONZE WEBSHOP BIEDT MOOIE, VROUWELIJKE FASHION, ACCESSOIRES EN SIERADEN DIE GOED TE COMBINEREN ZIJN MET ELKAAR OF MET DATGENE WAT JIJ AL IN DE KAST HEBT HANGEN. WE HEBBEN VERSCHILLENDE STIJLEN & MERKEN DIE GESCHIKT ZIJN VOOR IEDER MOMENT EN VOOR IEDEREEN EN OM JOU AAN JOUW COMPLIMENTJE TE HELPEN.

EEN KLEINE TOUCH MAAKT JE outfit COMPLEET.

WIJ VAN STYLEBOXES KIJKEN MET JE MEE NAAR DIE ENE RIEM EN DE JUISTE SCHOENEN OF EEN MOOIE ARMBAND BIJ DIE BLAUWE TRUI DIE JE AL HEBT. MAAR WE KIJKEN OOK NAAR BIJPASSENDE SIERADEN BIJ EEN ZOMERSE JURK VOOR JOUW FEESTJE. MET EEN KLEINE TOUCH MAKEN WE SAMEN JOUW STIJL HELEMAAL COMPLEET VOOR EEN BETAALBARE PRIJS. WIL JIJ OOK JOUW KLEDINGKAST EEN FRISSE LOOK GEVEN EN JE KLAARMAKEN VOOR HET NIEUWE SEIZOEN? KIJK DAN ROND IN ONZE SHOP EN GA VOOR EEN TOTAAL NIEUWE GARDEROBE DOOR MAAR EEN AANTAL ITEMS ERBIJ TE KOPEN OF KOOP EEN COMPLETE LOOK, DIE JE ZO KAN AANTREKKEN.

STYLEBOXES IS MEER DAN ALLEEN EEN WEBSHOP.

STYLEBOXES IS NIET ALLEEN EEN WEBSHOP MET MOOIE ITEMS, MAAR DENK BIJ STYLEBOXES OOK AAN ADVIES EN INFORMATIE OVER ALLES WAT MET FASHION TE MAKEN HEEFT. KLEURGEBRUIK, STYLINGTIPS EN INSPIRATIE VOOR EEN MAKKELIJKE EN BETAALBARE KLEDING WAARMEE JE ELKE DAG ER TOP UIT ZIET EN JE KLEDINGKAST VOL MEE KAN HANGEN. WIE WIL ER NU NIET ELKE DAG EEN COMPLIMENTJE KRIJGEN OVER HOE JE ERUIT ZIET? WANNEER JE LEKKER IN JE OUTFIT ZIT, DAN STRAAL JE DAT DUS OOK UIT. JE VOELT JE LEKKERDER IN JE VEL IN KLEDING DIE GOED ZIT EN MOOI STAAT, MET BIJPASSENDE ACCESSOIRES OM JE KLEDING NET DAT EXTRA’S TE GEVEN. DE COMPLIMENTJES VOLGEN DAN VANZELF….. WORDT CLUBMEMBER EN KRIJG ALLE INFORMATIE EN INSPIRATIE DIE JE NODIG HEBT.

de kracht achter Styleboxes

de kracht van StyleBoxes is het verhaal over een Webshop & Stylistes. Waarom StyleBoxes meer is dan een webshop alleen komt ook door de krachtige mensen achter StyleBoxes. STYLEBOXES IS ONTSTAAN UIT HET CREATIEVE BREIN VAN MARTINE, DE OPRICHTER VAN STYLEBOXES. HAAR ACHTERGROND IN FASHION EN FOTOGRAFIE EN HAAR SPECIALISME OP HET GEBIED VAN ONLINE MARKETING HEBBEN ER VOOR GEZORGD DAT er een prachtige webshop is neergezet. bij styleboxes KUNNEN ONZE KLANTEN DE PERSOONLIJKE TOUCH VINDEN ALSOF JE AAN HET WINKELEN BENT IN EEN FYSIEKE WINKEL! MARTINE WERKT SAMEN MET NANCY, DIE AL RUIM 18 JAAR AAN DE BACKOFFICE-KANT VAN DE FASHION WERKT. HAAR PASSIE VOOR FASHION EN DE KENNIS VAN DE MARKT ZORGT VOOR EEN COMPLETE AANVULLING.

kom je ook shoppen bij ons?

Liefs Team StyleBoxes

STYLEBOXES CLUBMEMBER.

MAAK NU EEN CLUBMEMBER ACCOUNT AAN EN KOM IN CONTACT MET ONZE STYLISTEN.