Wat kan een fashion stylist voor jou betekenen?

Een fashion stylist helpt bij het uitzoeken van de perfecte outfit voor de juiste gelegenheid of adviseert welke outfit het beste past bij jouw seizoenstype en lichaamsfiguur. Doordat een fashion stylist de seizoenstypes goed herkent, weet ze precies welke kleuren jou het beste staan. Daarnaast kent een fashion stylist de verschillen lichaamsfiguren van de vrouw en houdt hier rekening mee bij het kiezen van de kleding. kortom: Een fashion stylist helpt jou bij het vinden van de de perfecte outfit die helemaal bij jou en je lichaam past. Wat kan een StyleBoxes fashion stylist voor jou betekenen?

Doordat een fashion stylist naar jou als persoon kijkt kan ze jou meer leren over de mode die voor jou geschikt is. dit heeft als voordeel dat je altijd goed voor de dag komt, maar ook miskopen voorkomt. De fashion stylist kan samen met je online gaan shoppen, maar kan je ook alleen advies geven, sets voor je maken en dan doe je zelf de aankopen. Aan jou de vraag wat je nodig hebt en wat je graag zou willen.

Het leuke van een fashion stylist inschakelen is dat je bestaande patronen kan doorbreken. De fashion Stylist kan nieuwe en verfrissende outfits creëren waar je zelf niet zo snel aan gedacht zou hebben. ok wij van StyleBoxes staan iedere keer weer verteld van de mooie combinaties die de stylisten bedenken!

Het avontuur tussen jou en stylist begint al bij het eerste contact.

Vaak ben jij degene die het initiatief neemt omdat je graag advies wilt bij het helpen uitzoeken van de juiste kleuren, vormen en outfit die bij je past. of je hebt een bruiloft en wil dit keer er extra mooi uitzien. Vaak heb je al tal van vragen over je outfit, heb je al eigen ideeën maar twijfel je over de kleuren en pasvorm. Precies daar houdt de stylist allemaal rekening mee. 

Maar omdat elke vrouw haar eigen vorm, maat en karakter heeft is dus niet één stylingadvies hetzelfde. Bij StyleBoxes werken werken daarom met een vragenlijst om jou als persoon beter te leren kennen.  Aan de hand van de antwoorden uit de vragenlijst kan de stylist gaan kijken wat voor stijl, kleuren en vormen bij jou passen. soms is het ook nodig om persoonlijk contact te hebben (of videobellen), maar dat is een keuze tussen jou en de stylist. 

Een fashion stylist helpt dus bij de perfecte outfit die helemaal bij jou en je lichaam past. Wat kan een StyleBoxes fashion stylist voor jou betekenen? De Fashion stylisten van StyleBoxes doen dit werk met heel veel plezier en ons doel is dan ook DAT IEDERE VROUW ZICH GOED VOELT, TROTS OP ZICHZELF IS EN DIT DURFT TE LATEN ZIEN! DOOR DE JUISTE KLEDING, ACCESSOIRES EN SIERADEN IN EEN COMPLETE OUTFIT TE DRAGEN DIE KLOPT, DE ECHTE PERSOON NAAR BOVEN HAALT, MAAR ZEKER OOK STYLE HEEFT EN LEKKER ZIT.

bij styleboxes is het styling advies gratis. wij geloven erin dat dit voor iedereen toegankelijk moet zijn. Dus… wil jij meer weten over jouw beste combinatie, kleuren of lichaamsvorm, twijfel niet en contact ons voor een styling advies.