personal shopper bij styleboxes

Wat kan een Personal Shopper voor jou betekenen?

Een Personal Shopper gaat met een styling advies voor jou shoppen, dat kan betekenen dat zij alles uit handen neemt, iets voor jou? Heb jij die perfecte outfit in je kast voor een bruiloft of gala? Of heb jij een al een garderobe klaarliggen voor je zomervakantie? Of heb je werkelijk geen idee wat jij kan dragen en combineren bij dit soort gelegenheden? Een Personal Shopper biedt in zo’n geval uitkomst!

Een Personal Shopper gaat met een styling advies voor je shoppen, hij of zij neemt alles op het gebied van winkelen uit handen. Van het uitzoeken tot het retourneren van kleding. Omdat een Personal Shopper vaker met jou samenwerkt weet hij of zij heel goed wat er in jouw kledingkast hangt. Hij of zij kan dan ook heel goed de kleding en accessoires uitzoeken die het beste bij jou passen, maar ook een mooie set maken met eerder gekochte items is iets wat de Personal Shopper voor jou kan doen. Het werken met een Personal Shopper heeft enorm veel voordelen! Doordat een Personal Shopper weet wat er bij jou past, wat jouw smaak, en niet onbelangrijk, jouw budget is kan hij of zij een perfecte garderobe voor jou samenstellen.

De personal Shopper gaat met jouw styling advies, jouw wensen en voor jou persoonlijk jouw kledingkast aanvullen met mooie items.

Een goede Personal Shopper kiest de outfits waarin jij je de beste versie van jezelf voelt. Maar ook kan hij of zij jou helpen om eens vanuit een ander standpunt naar jezelf te kijken. Misschien sla jij bepaalde kledingstukken of stijlen vaak over omdat je denkt dat het niet bij je past of je niet staat. Een Personal Shopper laat jou juist inzien dat dit helemaal jouw styletype is en je prachtig zal staan! Door dat een Personal Shopper het uitzoek en shopping werk voor je doet ben je sneller klaar, je outfits zien er perfect uit maar zitten ook comfortabel. Voor iedereen een win-win situatie dus.

Daarnaast kijkt een Personal Shopper dus ook naar wat er al in je kast hangt. Misschien heb je alleen maar een nieuwe colbert nodig die je kan combineren met die geweldige jeans maar ook met die mooi lange rok die je al in je kast hebt hangen. Één nieuw artikel maar wel 2 nieuwe outfits! Dit bespaart dus zowel tijd als geld. Door te kiezen voor een Personal Shopper kies je voor jezelf! Want laten we eerlijk zijn, het is toch heerlijk om er perfect gestyled uit te zien op een moeiteloze manier!

Bij styleboxes is het styling advies gratis. wij geloven erin dat dit voor iedereen toegankelijk moet zijn. Dus… wil jij meer weten over jouw beste combinatie, kleuren of lichaamsvorm, twijfel niet en contact ons voor een styling advies. Mocht je daarna hulp willen bij het shoppen, dan kan d personal shopper jou helpen met online winkelen.