Wat trek je aan bij een dagje strand?

Wat trek je aan bij een dagje strand? Een dagje naar het strand is een heerlijk uitje waarbij je er op je best uit wilt zien. Maar wat draag je naar het strand? Het kiezen van de juiste outfit kan een uitdaging zijn, want je wilt er stijlvol uitzien zonder te warm te worden en makkelijk kunnen omkleden wanneer je wilt zwemmen. We geven je daarom enkele tips om je te helpen bij het kiezen van een passende en stijlvolle outfit voor wat je kan aantrekken naar het strand. En onze Personal Shopper Tessa heeft 2 complete outfits gemaakt om je te inspireren.

Kies voor luchtige en comfortabele kleding die je gemakkelijk over je badkleding kunt dragen, zoals een losse tuniek, een zomerjurkje, een oversized shirt of een strandkimono. Deze kledingstukken beschermen je tegen de zon en zijn gemakkelijk aan en uit te trekken. Zorg ervoor dat je je badkleding onder je strandoutfit draagt. Kies een zwempak, bikini of zwembroek waarin je je prettig voelt en dat geschikt is voor zwemmen en zonnebaden. Bescherm jezelf tegen de zon met een brede rand hoed en een goede zonnebril. Niet alleen ziet het er stijlvol uit, maar het helpt ook om je gezicht en ogen te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.

Ga altijd voor lichte kleuren zoals wit, pastel en lichtblauw zijn perfect voor een dagje naar het strand. Ze reflecteren het zonlicht en houden je koeler dan donkere tinten. Draag minimale en comfortabele accessoires, zoals eenvoudige armbanden of enkelbandjes. Vermijd kostbare sieraden, want deze kunnen beschadigd raken door zand en zout water.

Strand outfit 1. Strandjurkje met sandalen

Een strandjurkje als deze is onmisbaar in je zomer garderobe. Een fantastisch basis item dat eenvoudig van strand naar etentje of feestje te stijlen is. Voor naar het strand is deze Beach ketting een passende accessoire en de sandaaltjes maken het tot een geheel dat jou helemaal ready to go maakt voor een dagje strand of terras in de zon. 

Strand Outfit 2: Stoere jeans shorts voor het strand

Op het strand kan een meer trendy street wear natuurlijk ook. Neem deze korte denim broek als basis met een luchtig vallende camouflage top en dan heb je een goede basis neergezet. Draag dit met een sandaaltje, want dat is immers het fijnste met een dagje zon en strand. 

Onze personal shopper Tessa valt op door haar eigen stijl voor op het strand .

Tessa heeft met haar ervaring gekeken naar 2 totaal verschillende outfits in de combinatie comfort en fashion.

Tessa, 42 jaar en woon in het zonnige spanje. Als klein meisje kon ze al uren zoet zijn met het aankleden en stylen van barbies. Het kon dan ook niet anders dan dat ze hier haar beroep van zou maken. Haar grote voorkeur voor personal styling, shopping is ontwikkeld omdat ze heeft gemerkt dat veel dames het lastig vinden, of simpelweg geen tijd hebben, om te zoeken naar een outfit die echt bij hen past. De vraag met welke kleuren het mooiste in hen naar boven haalt en welke pasvorm het figuur het beste in balans brengt, helpt Tessa jou graag. JE kan bij het aanvragen van een styling advies Tessa opgeven als stylist wanneer je wilt dat zij jou helpt.