product review – Een eerlijke mening over de Styleboxes Collecties: Wendy

Een heerlijke zwierige jurk voor deze lekkere zonnige dagen, die makkelijk in de vakantie koffer mee kan.

Wendy geeft iedere keer haar mening over een item uit de Styleboxes collecties. Wendy heeft een jurk van het merk Q2 uitgezocht en het op haar eigen manier gestyled. dit is haar mening over dit product.

Bekijk hier de productdetails van de jurk

Mijn eerste reactie was toen ik deze jurk zag; wat een gave print! Waar ik gelijk voor viel was de leuke zomerse print, ik werd er gelijk vrolijk van! Ik wilde een combinatie maken waardoor de jurk in haar recht staat. Daarom vond ik witte laarsjes het beste passen bij de jurk om het zo luchtig mogelijk te houden. De pasvorm is prima. De kwaliteit is heel goed, je voelt het ook aan de stof dat deze goed door en door geweven is. Mooie is dat het de jurk niet zwaar maakt hierdoor, maar gewoon luchtig draagt.

Het is een heerlijke zwierige jurk voor deze lekkere zonnige dagen die eraan gaan komen. Het voordeel van deze jurk is dat die ook heel makkelijk mee kan in de koffer want de jurk kreukt bijna niet! Ik zou deze jurk aanraden aan de vrouw die van vrouwelijk, speels en toch casual houd. Het is een heerlijke draagbare jurk en past bij veel gelegenheden. Sneaker eronder en je hebt een leuk jurkje voor op bijvoorbeeld het terras. Cowboylaarzen eronder en super leuk voor een date. En met een mooie hak eronder is de jurk gelijk weer een stuk chiquer.

Het enige waar ik tegenaan liep is dat de jurk wel wat aan de korte kant is voor mensen met lange benen. Het valt niet heel erg op doordat het een zwierige rok is maar ik raad wel aan om er een shorts eronder te dragen als je lange benen hebt.

Bij StyleBoxes kan iedereen slagen. De collectie is zeer uitgebreid en divers. Voor elke gelegenheid valt er een item of zelfs een hele outfit te vinden!

Wendy houdt van de verrassing en de reacties die je krijgt wanneer iemand anders jou styled….

volg Wendy hier op Instagram

WENDY: ” BIJ STYLEBOXES WORDT ER NAAR JE GELUISTERD EN HET MOMENT DAT JE DE KLEDING THUIS KRIJGT EN AAN DOET, VOEL JE JE HELEMAAL GELUKKIG EN GA JE STRALEN “

Wendy is 1 van onze vaste dames die haar eigen mening geeft over onze producten. Een eerlijke mening over de Styleboxes Collecties. Ze kijkt kritisch naar de producten, de stoffen, kwaliteit en pasvorm. Dit is belangrijk voor StyleBoxes want hiervan leren we meer over de merken en hoe we een vrouw beter in haar kracht kunnen zetten. We doen dit allemaal samen want StyleBoxes is door en voor de vrouw. Maar wie is Wendy? We stelden haar een aantal vragen om meer over haar te weten te komen, lees je mee?

Waar komt jou liefde voor fashion vandaan? De liefde voor fashion zat er bij mij al vroeg in. Overgenomen van mijn moeder denk ik. Zelf heb ik ook jaren in een kledingwinkel gestaan met heel veel liefde.

Hoe ziet jouw perfecte outfit eruit? Mijn perfecte outfit is vrouwelijk en toch comfy.

Welk stijltype past helemaal bij jou en waarom? Ik denk dat ik wel het type Casual Chic ben.

Wat is jouw lichaamstype en kleurtype? Mijn lichaamstype is een zandloper en ik ben echt een wintertype.

Waarom moeten vrouwen volgens jou gebruik maken van styleboxes? Je krijgt goed advies van mensen met ervaring, die echt weten waar ze het over hebben. Er wordt naar je geluisterd en het moment dat je de kleding thuis krijgt en aan doet voel je, je helemaal gelukkig en ga je stralen. Zeg nou zelf dat wil toch iedereen! Het leuke is dat het soms ook echt heel verrassend uit kan pakken. Iets wat je zelf niet zo gauw zou pakken maar wat je toch echt heel goed staat!

Wat wil jij meegeven als advies aan anderen mbt fashion en styling? Laat je echt adviseren, laat los wat jou gedachte is qua kleurtype bijvoorbeeld en laat je verrassen. Je krijgt er echt geen spijt van!