Wie kan mij helpen stylen de Fashion Stylist of Personal Shopper?

Zowel een Personal Shopper en een Fashion stylist kan je helpen met stylen, maar wat is nu het grootste verschil? Wat zal ik vandaag eens aantrekken? Is mijn kledingkast wel up-to-date? Welke kleuren staan mij nou eigenlijk het beste? Wie helpt mij met stylen, de Fashion Stylist of Personal Shopper? Jij hebt ze vast ook wel eens, die vragen die in je hoofd opkomen als je ‘s ochtends voor je kledingkast staat. En ondanks dat deze kledingkast goed gevuld is, weet je even niet zo goed of het wel mooi bij elkaar past en of de kleding je mooi staat. Weet je dat je voor deze fashion dilemma’s hulp in kunt schakelen? Een Personal Shopper of een Fashionstylist kunnen je als de beste met deze vraagstukken helpen! Maar wat is nu het verschil tussen een Fashionstylist en een Personal Shopper? Lees ons blog hier!

Een Fashion stylist geeft je advies op lichaam- en kleurtype.

EEN FASHION STYLIST HELPT BIJ HET UITZOEKEN VAN DE PERFECTE OUTFIT VOOR DE JUISTE GELEGENHEID OF ADVISEERT WELKE OUTFIT HET BESTE PAST BIJ JOUW SEIZOENSTYPE EN LICHAAMSFIGUUR. DOORDAT EEN FASHION STYLIST DE SEIZOENSTYPES GOED HERKENT, WEET ZE PRECIES WELKE KLEUREN JOU HET BESTE STAAN. DAARNAAST KENT EEN FASHION STYLIST DE VERSCHILLEN LICHAAMSFIGUREN VAN DE VROUW EN HOUDT HIER REKENING MEE BIJ HET KIEZEN VAN DE KLEDING. KORTOM: EEN FASHION STYLIST HELPT JOU BIJ HET VINDEN VAN DE DE PERFECTE OUTFIT DIE HELEMAAL BIJ JOU EN JE LICHAAM PAST. Een fashion Stylist houdt het bij een advies en gaat niet voor je shoppen en let niet op jouw budget.

een Personal Shopper ontzorgt en heeft kijk op je hele kledingkast.

Een Personal Shopper gaat met een styling advies ook echt voor je shoppen. Waarbij een styling advies vaak eenmalig wordt gedaan, kan een personal shopper vaker met je samen werken. Hij of zij neemt jou alles op het gebied van winkelen uit handen, van het uitzoeken tot het retourneren van kleding. Een Personal Shopper zoekt voor jou de kleding en accessoires uit die het beste bij jou passen, die jou tot de beste versie van jezelf maken! omdat een PERSONAL shopper weet wat er in jouw KLEDINGkast hangt, kan ze ook met eerder gekochte items mooie sets maken en zoegen dat jij niet te veel kleding hebt of items die je niet draagt.

Zowel een Personal Shopper en een Fashion stylist kan je helpen met stylen, maar weet jij nu het verschil? Makkelijker gezegd StyleBoxes kan je helpen met stylen omdat wij stylisten hebben die alle vragen kunnen beantwoorden en het beste uit jou halen! Vaak zie je ook dat een Fashion Stylist ook een Personal Shopper is, dit is natuurlijk 2 vliegen in 1 klap!  dit geldt ook voor de stylisten die aan styleboxes verboden zijn. zij maken zeker de extra stap om ook voor jou persoonlijk te gaan shoppen. 

of je nu styling advies wilt of een PERSONAL shopper, dit kan zeker ook Online!

Je kan kiezen voor een Fashion stylist of Personal Shopper in real life of online, maar wat past er bij jou? Heb jij weinig tijd Of geef je gewoon niet zoveel om shoppen, maar wil je er wel op je best uitzien? Dan kan zowel een stylist als een PERSONAL shopper uitkomst bieden. Tegenwoordig kan dit ook online. De meeste stylisten hebben zoveel evarign dat ze gelijk zien wat belangrijk is voor jouw figuur of welek kleuren jou het beste staan. Wil je niet voor verrassingen komen te staan neem dan de tijd voor een styling advies zodat je zelf ook weet wat jouw kleuren zijn en hoe jij je met jouw figuur het beste kan stylen. de personal shopper kan speciaal voor jou shoppen en setjes samenstellen op basis van jouw smaak en wensen. bij STYLEBOXES vul online je een vragenlijst in zodat de stylist weet wat je maten zijn, je wensen en wat je busget is. Daarna volgt altijd nog PERSOONLIJK contact omdat de stylist naast de ALGEMENE informatie ook altijd meer over jou wil weten. Op basis van deze samengestelde antwoorden heeft een stylist een goed beeld wat de voor jou meest geschikte combinatie is.

Maar het allerbelangrijkste waar zowel de Fashionstylist als de Personal Shopper naar kijkt ben jij!

Het draait altijd om DE PERSOONLIJKE TOUCH die een fashion stylist of personal shopper aan jou geeft.

Jij bent het belangrijkste, jij moet shinen en er op je best uitzien waardoor jij je ook je beste zelf voelt! Ongeacht welk figuur je hebt of welke kleurtype je bent, jij moet je fijn voelen en bij Styleboxes helpen wij je graag om dit gevoel te bereiken! EEN FASHION STYLIST OF EEN PERSONAL SHOPPER KUNNEN JE OOK HELPEN MET EEN TOTALE MAKE-OVER! WAT HEB JE NOU PRECIES VOOR EEN FIGUUR? WELKE KLEUREN PASSEN HET BESTE BIJ JOU? WAT STAAT JOU MOOI EN WAT VIND JIJ ZELF MOOI? SAMEN MET JOU KIJKEN ZE NAAR JE KLEDINGKAST, WAT HEB JE OP DIT MOMENT IN JE KAST? PAST HET BIJ ELKAAR? PAST HET NOG BIJ HET SEIZOEN? EN NOG BELANGRIJKER, PAST HET NOG BIJ JOU?

MISSCHIEN HEB JE KLEDING IN JE KAST WAARVAN JE DENKT DAT JE HET NIET MEER ZAL DRAGEN MAAR MISSCHIEN WORDT HET WEL EEN TOTAAL NIEUWE LOOK WANNEER JE HET COMBINEERT MET EEN NIEUWE JEANS OF EEN ANDER PAAR MOOIE HAKKEN ERONDER!! OP BASIS VAN WAT JIJ IN JE KAST HEBT HANGEN WORDT ER GEKEKEN WAT JE NOG MIST IN JE BASIS. HEB JIJ BIJVOORBEELD EEN LITTLE BLACK DRESS IN JE KAST? DIT ALLES BIJ ELKAAR OPGETELD ZORGT ERVOOR DAT JIJ PRECIES WEET WAT JIJ NOG NODIG HEBT IN JE GARDEROBE OM WEER HELEMAAL TE SHINEN VOOR HET NIEUWE SEIZOEN.