Hoe krijg je een zandloper figuur door goede styling? Onze 5 basistips

Een zandloperfiguur is een veelgevraagde lichaamsvorm onder vrouwen vanwege de slanke taille en ronde heupen. Hoe krijg je een zandloper figuur door goede styling? Onze 5 basistips helpen je om een zandloper figuur te creëren. Hoewel niet iedereen van nature deze vorm heeft, zijn er verschillende stylingtips die je kunt gebruiken om deze vorm te benadrukken. In deze blog zullen we vijf stylingtips delen om je te helpen een zandloperfiguur te bereiken.

Shop voor een zandloper figuur getailleerde kleding.

Kies kleding uit die past bij jouw de zandloper figuur benadrukt. Shopjurken en rokken met een getailleerde taille, hoge taillebroeken en -shorts en tops die de taille accentueren. Vermijd kleding die te los of te strak is, omdat dit meetal je lichaamsvorm niet ten goede komt.

Met riemen creëer je een zandloper taille.

Een riem kan een krachtig hulpmiddel zijn om je taille te accentueren en de zandloperfiguur te benadrukken. Draag een riem rond het smalste deel van je taille. Hierdoor ontstaat er een visuele breuk tussen je taille en heupen, wat een zandloperachtige vorm creëert.

Investeer in voorgevormde kwaliteit lingerie.

De juiste lingerie kan je figuur flatteren en de zandloperfiguur benadrukken. Kies voor bh’s met een push-up effect om je borsten te liften en te benadrukken. Een goed passende bh zorgt ook voor een slankere taille. Kies bijvoorbeeld voor een body, corrigerende ondergoed of shapewear voor een extra slankmakend effect.

Style met passende accessoires.

Accessoires kunnen een zandloperfiguur benadrukken en je outfit compleet maken. Kies bijvoorbeeld voor een statement ketting die de aandacht vestigt op je decolleté. Een clutch of handtas die je onder je arm draagt, benadrukt de smalste delen van je taille en creëert een zandloper figuur

Kies de juiste schoenen voor een zandloper figuur.

Schoenen kunnen een groot verschil maken in de uitstraling van je lichaamsvorm. Kies voor hakken om je benen te verlengen en je lichaamshouding te verbeteren. Hakken zorgen voor een mooi silhouet en benadrukken de rondingen van je lichaam.

Een zandloper figuur is niet het ideale lichaam – iedereen is mooi op zijn eigen manier!

Een zandloper figuur wordt nog meestal gezien tot het ideale lichaam figuur. Maar onthoud dat het belangrijk is om te kiezen voor kleding die jij comfortabel vindt en waarin jij je zelfverzekerd voelt. Met deze styling tips kan je jouw zandloper figuur benadrukken en er op je best uitzien. Maar ook met een ander lichaamsfiguur kan jij er op je beste uitzien.