Personal Shopping & Persoonlijk Styling Advies.

Met onze personal shopping service en styling advies ontdek jij wat het beste bij jouw lichaamsvorm past en welke kleuren jou goed staan. Vraag nu een gratis styling advies aan of ga shoppen met een personal shopper. Veel mensen vinden het moeilijk om de juiste kleding te vinden die bij hun past, en brengen uren door in winkels en online, om te ontdekken dat ze niets hebben gevonden wat bij hen past. Personal shopping kan deze zoektocht voor jou vereenvoudigen en efficiënter maken. Door jouw persoonlijke stijl en lichaamsvorm te begrijpen, kan je sneller de kleding selecteren die bij jou past, en jouw tijd en geld besparen.

Personal Shopping voorkomt miskopen & Styling Advies geeft je inzicht over jezelf.

Door te investeren in kwaliteitsvolle, goed passende kleding die bij jouw persoonlijke stijl past, zal je minder geneigd zijn om impulsieve aankopen te doen die je uiteindelijk niet draagt. Personal shopping kan je helpen om miskopen te voorkomen door de begeleiding bij het selecteren van kledingstukken die goed passen bij jouw lichaamsvorm en stijl. Styling advies kan je ook helpen om te begrijpen welke kleuren, stoffen en snitten het beste bij jou passen. Door dit alles te begrijpen, kan je je garderobe opbouwen met kledingstukken die je echt graag draagt en die je goed doen voelen over jezelf.

Tevreden styleboxes klant heeft contact met de stylist omdat ze een mooie outfit zoekt voor haar zelf.
Door te investeren in kwaliteitsvolle, goed passende kleding die bij jouw persoonlijke stijl past, zal je minder geneigd zijn om impulsieve aankopen te doen die je uiteindelijk niet draagt.

Shop & Style op lichaamsvorm en voel je nog meer zelfverzekerd.

Wanneer jij een goed passende look draagt helpt dit om je zelfvertrouwen te vergroten. Het hebben van de juiste kleding kan een grote invloed hebben op hoe je je voelt over jezelf. Als je er goed uitziet en je comfortabel voelt in je kleding, zal je zelfverzekerder zijn en positiever in het leven staan. Met personal shopping kan je de kleding kopen die jouw zelfvertrouwen een boost geeft, waardoor je je beter voelt en er beter uitziet. Naast personal shopping kan de fashion stylist je helpen om samen te kijken wat jouw lichaamstype is en welke kleuren jij het beste kan aantrekken.

Stel alle styling vragen aan jouw persoonlijke stylist.

Wil je weten welke kledingstukken of stijlen het beste passen bij jouw lichaamsvorm? Of stel de vraag; wat zijn de beste kleuren die bij mijn huidtint en haarkleur passen? Door vragen te stellen aan de fashion stylist kan je een beter begrip krijgen van jouw persoonlijke stijl, wat je goed staat en hoe je het beste kan investeren in kleding en accessoires. Stylisten zijn er om je te helpen en advies te geven op basis van jouw specifieke behoeften en voorkeuren, stel dus al jouw vragen en open te staan voor hun suggesties. Wanneer je dan gaat shoppen met een personal shopper ben je helemaal voorbereid.

Wil je weten welke kledingstukken of stijlen het beste passen bij jouw lichaamsvorm? Stel je vraag aan de StyleBoxes Stylist.

Laat je verrassen, shop met personal shopping jouw complete outfit.

Door personal shopping leer je om je stijl te ontwikkelen. Veel mensen hebben een bepaalde stijl waar ze van houden, maar vinden het moeilijk om deze te vertalen naar hun dagelijkse garderobe. Een personal shopper kan je helpen om je stijl te begrijpen en te ontwikkelen, door je nieuwe en interessante combinaties van kleding en accessoires te laten zien. Ze laten je zien hoe je kledingstukken kunt combineren om verschillende looks te creëren en hoe je de nieuwste modetrends in jouw garderobe kunt integreren. Ze helpen ook om trends te begrijpen en deze op een stijlvolle en subtiele manier toe te passen in jouw stijl.

Vraag nu gratis styling advies aan of weer samen met een Personal shopper bij StyleBoxes

Wij brengen je in contact met jouw Personal Shopper of Stylist.

Is personal shopping iets voor jou of wil je een styling advies aanvragen? Dan hebben we wat gegevens van je nodig. Laat ons je vragen weten en stuur onderstaand formulier in met jouw gegevens om in contact te komen met je stylist, of om jouw personal shopping avontuur te laten beginnen. Je bent maar 5 stappen verwijder van een stijlvol avontuur ;-)

1 – vul onze online vragenlijst hieronder in & verstuurd. 2 – wij koppelen je achter de schermen aan de stylist. 3 – wij stellen jou en je stylist aan elkaar voor via whatsapp. 4 – de stylist gaat met jou in gesprek via whatsapp of een videogesprek. 5 – de stylist maakt haar styling advies speciaal & persoonlijk voor jou. laat je inspireren.

Aanvraag Personal Shopping / Styling Advies.