WORD NU STYLEBOXES CLUBMEMBER! MET JOUW CLUBMEMBER ACCOUNT KRIJG JE TOEGANG TOT JOUW PERSOONLIJKE STYLIST EN VEEL MEER….

MELD JE AAN ALS STYLEBOXES CLUBMEMBER ZODAT JIJ IN CONTACT KAN KOMEN MET EEN STYLIST EN MET 5% KORTING KAN SHOPPEN! MET JOUW CLUBMEMBER ACCOUNT KRIJG JE TOEGANG TOT JOUW PERSOONLIJKE STYLIST EN VEEL MEER…. ALLEEN CLUBMEMBERS KUNNEN IN CONTACT KOMEN MET ONZE STYLISTEN ZODAT ZE OOK ECHT TIJD VOOR JE KUNNEN MAKEN. FASHION STYLISTEN ZIJN ALTIJD OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE TRENDS EN ONTWIKKELINGEN. ZIJ HELPEN JE OM JE UITERLIJK TE LATEN KLOPPEN BIJ WIE JE BENT EN WAT JE WILT UITSTRALEN. DE STYLISTEN VAN STYLEBOXES HELPEN JOU OM ERVOOR TE ZORGEN DAT HET HELE PLAATJE KLOPT.

WANNEER JE JE HEBT AANGEMELD KAN JE ONS ALLES OVER JEZELF VERTELLEN DOOR ONZE VRAGEN TE BEANTWOORDEN EN FOTO’S IN TE STUREN. HOE MEER DE STYLIST OVER JE WEET, HOE BETER STYLING ADVIES ER GEMAAKT KAN WORDEN. JE KAN ZELF EEN VOORKEUR GEVEN VOOR EEN STYLIST WAARMEE JE CONTACT WILT, MAAR WIJ MAKEN DE MATCH. AAN DE HAND VAN JOUW PROFIEL EN VOORKEUREN NEEMT DE STYLISTE CONTACT MET JE OP VOOR ONLINE PERSOONLIJK CONTACT. DAARIN BESPREKEN JULLIE DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOU EN WELKE ITEMS BIJ JOU PASSEN. DEZE PRODUCTEN KAN JE DAN AANKOPEN MET 5% KORTING. DAARNAAST KRIJG JE TOEGANG TOT GRATIS DOWNLOADS MET LEUKE SPIEKBOEKJES VOL MET TRENDS EN STYLING TIPS.

HOE LEUK IS DIT? WIL JE MEER WETEN DAN KAN JE OOK ALTIJD VAN TE VOREN CONTACT MET ONS OPNEMEN EN HELPEN WE JE VERDER!

WIL JIJ GRATIS ADVIES VAN JE EIGEN STYLIST EN ALTIJD 5% KORTING + TOEGANG TOT DE DOWNLOADPAGINA, word styleboxes clubmEmber en MELD JE HIERONDER AAN!

Inloggen

Registreren

Een link om een nieuw wachtwoord in te stellen zal naar je e-mailadres worden verzonden.

Jouw persoonlijke gegevens worden gebruikt om jouw ervaring op deze website te ondersteunen, om de toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden die worden beschreven in ons privacybeleid.